fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Úterý 23. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Záchranáři všech složek umocní svou pomoc veřejnosti

23.04.2024 - Záchranáři všech složek umocní svou pomoc veřejnosti...

Počasí

23.04.2024 - Úterý

Teplota: 10 / 0 - Zataženo

24.04.2024 - Středa

Teplota: 7 / 4 - obcasny-Déšť

240 650 fitness kotelna

AKTUALIZOVÁNO! HOKEJ: Šumperk vs Přerov 3:2

28. srpna 2015 - 05:42

Zpět na seznam článků

Draci překonali Zubry v nájezdech

AKTUALIZOVÁNO! HOKEJ: Šumperk vs Přerov 3:2

Salith Šumperk - logo klubu zdroj: archiv

Šanci na nápravu po prohraném přátelském utkání dostali Draci hned po jednodenní pauze. Do Šumperka zavítal ve čtvrtek 27. srpna prvoligový nováček z Přerova.

Šumperk unikl do vedení dvou branek v první části, když se prosadili Daniel Hroch a Marek Haas. Avšak po bezgólové prostřední periodě udeřili na začátku závěrečné třetiny dvakrát po sobě hosté. Vyrovnaný stav 2:2 vydržel do konce základní hrací doby, rozhodnout měly nájezdy. V nich mág trestných střílení Daniel Vrdlovec vykřesal výhru.

Podrobnosti:Třetiny: 2:0, 0:0, 0:2.

Branky a nahrávky: 0. Hroch (Vachutka), 13. Haas (Půhoný, Látal) – 43. Kratochvíl M. (Pala, Běhal), 44. Kovařík (Popelka). Rozhodčí: Přikryl – Novotná, Zouhar. Vyloučení: 2:9, navíc Grof (Přerov) 10 minut OT. Využití: 1:0. Diváci: 380. Střely na branku: 41:34. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 2:3.   

Šumperk: Novák – Bažant, Sedlák, Kečkeš, Drtil, Látal, Rusina, Slavík, Prokop – Langr, Haas, Plášek – Půhoný, Brunec, Vrdlovec – Fořt, Milfait, Šimun, Půlpán, Ostřanský Vachutka – Hroch

Přerov:Vojtek – Chmelíř, Grof, Pala, Přindiš, Běhal, Vágner, Zbořil, Novotný – Pšurný, Popelka, Dostálek – Goiš, Školoud, Kratochvíl Š, – Král, Kratochvíl M., Stoklasa – Kovařík

AKTUALIZOVÁNO 28. srpna 15.00 hodin: V souvislosti s konáním hokejového zápasu proběhlo ve čtvrtek 27. srpna na Šumpersku bezpečnostní opatření, které bylo směřováno na bezpečnostní situaci na úseku prevence a zajištění bezpečnosti silničního provozu, pátrání po osobách a k zajištění veřejného pořádku. „Do akce bylo povoláno 46 policistů z územního odboru Šumperk,“ uvedla krajská policejní tisková mluvčí Tereza Neubauerová.

Policisté během odpoledne zkontrolovali více jak 400 vozidel, kdy zjistili 55 přestupků. „Nejčastěji, a to v 39 případech, měli řidiči vozidla v nevyhovujícím technickém stavu, dvanáct z nich nepoužilo zádržný systém, dva cyklisté jeli neosvětleni a dva řidiči překročili stanovenou rychlost,“ informovala mluvčí.

 

Autor: red.,hs

Fotogalerie

Salith Šumperk - logo klubu              zdroj: archiv

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.