fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Pátek 26. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Dietos vs Golems

25.04.2024 - Dietos vs Golems - Pozvánka na zápas

Počasí

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 13 / 2 - Oblačno

27.04.2024 - Sobota

Teplota: 17 / 7 - PoloJasno

240 650 fitness kotelna

BASKET: Šumperk vs Bruntál 77:70

15. dubna 2018 - 09:28

Zpět na seznam článků

Report ze zápasu Juniorky U 19

BASKET: Šumperk vs Bruntál 77:70

ilustrační snímek zdroj foto: archiv

Severomoravská liga žen pokračovala v sobotu 14. dubna dalším zápasem. Utkání, které odstartovalo o půl šesté, proti sobě postavilo TJ Šumperk vs TJ Slavoj Bruntál.

Po týdenní odmlce v Šumperku přivítali pravděpodobného vítěze rozehrané soutěže. „TJ Slavoj Bruntál byl velký favorit tohoto utkání. Jeho bilance z jedenácti utkání deset krát vítězství a jen jedna prohra,“ uvedl trenér šumperského týmu Josef Sitař.

Výsledek po čtvrtinách: 21:14, 40:38, 57:49

Střelci: Hegrová Eliška 35 (TH 8/7 a 4x za 3), Dlouhá Michaela 16 (TH 4/4 ), Doubravová Eliška 12  (1x za 3 a TH 6/3), Valentová Petra 7 ( TH 2/1), Plháková Martina 1x za 3,Hanáková Veronika 2,  Čadilová Dominika 2, TH: 20/15 tj.75 procent  a celkem 6 krát za 3 body

trenér Josef Sitař foto: archiv šumpersko.net

Komentář trenéra Josefa Sitaře: „Bylo to pro naše juniorky jedno z nejtěžších utkání. Hodně agresivní soupeř s nepříjemnou obranou, rychlou rozehrávkou, mnohdy zakončeno úspěšnou trojkou. I pod košem nás výškově převyšoval. V prvním vzájemném utkání jsme si z Bruntálu dovezli pěknou nadílku. Ale to nehrála Eliška Hegrová, Eliška Doubravová, Michaela Dlouhá ani Šárka Plhalová. V Šumperku to byl z naší strany úplně jiný zápas. Od první minuty jsme šli do vedení a dokázali jsme během celého utkání udržet mírný bodový náskok. Soupeř se snažil na hraně agresivity zvrátit vývoj zápasu. Naše hráčky to hodně bolelo, ale našly klíč, jak dobře rozehrané utkání dotáhnout do vítězné koncovky. Největší zásluhu na tom měla Eliška Hegrová, která předvedla nejlepší výkon ze všech odehraných zápasů. Michaela Dlouhá zase dokázala ubránit vysoké podkošové soupeřky a zapsala se i důležitými body. Eliška Doubravová odehrála velmi dobrý zápas, ale nevyvarovala se zbytečných ztrát. Tentokrát se střelecky nedařilo Petře Valentové, ale v obraně a při organizaci hry byla nepostradatelná.“

Napínavé, dramatické utkání se líbilo všem divákům, kteří se přišli podívat.

TJ Šumperk zdroj foto: šumpersko.net - M. Jeřábek

Poslední domácí utkání s Olomoucí odehraje šumperský celek v pátek 20. dubna v 18,15 hod. „Zveme všechny příznivce ženského basketbalu,“ dodává trenér Sitař.

Autor: red., J. Sitař, foto: archiv šumpersko.net

Fotogalerie

ilustrační snímek                      zdroj foto: archiv

Další články z rubriky

Dietos vs Golems

Dietos vs Golems

Pozvánka na zápas

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.