Středa 24. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Zdravotní indispozice řidiče během jízdy

24.04.2024 - Zdravotní indispozice řidiče během jízdy - Skončila...

Počasí

24.04.2024 - Středa

Teplota: 8 / 4 - obcasny-Déšť

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 2 - Přeháňky-Déšť

Česká komedie zakončí zábřežské Léto u zámku

19. srpna 2014 - 08:44

Zpět na seznam článků

Parádně pokecal

Posledním titulem zábřežského Léta u zámku je nová česká komedie Parádně pokecal – filmový debut režiséra Tomáše Pavlíčka, který s humorem a nadsázkou zachycuje šest měsíců v životě pětadvacetiletého Štěpána Procházky.

Štěpná byl vyhozen ze školy, opět opuštěn přítelkyní a jako vždy zůstal bez práce, a tak opouští Prahu a odjíždí s přáteli na chatu. Shodou okolností se však ocitá v malém městě Sedmihoří, kde začíná pracovat jako operátor v call-centru. Zvrat nastává ve chvíli, kdy se v záplavě fádních telefonátů ozve hlas tajemné slečny Marie a film se mění v neokoukanou romanci.

Ve filmu se můžete těšit na písničky regionálních kapel i originální elektronickou hudbu. „Mnohé může překvapit plejáda známých hereckých jmen, které se na něm podílely. Dostat do svého debutového filmu osobnosti typu Jany Krausové, Lukáše Pavláska, Matěje Rupperta nebo Václava Vydry je totiž velký úspěch,“ uvedla vedoucí kina Věra Smrčková.

pozvánka

Areál na zábřežském Masarykově náměstí se pro návštěvníky Léta u zámku otevře naposled ve středu 27. srpna od 20 hodin, projekce začne po setmění, přibližně o půl deváté. Vstupné činí 50 korun, občerstvení je zajištěno. V případě deštivého počasí bude film promítnut v kině Retro se začátkem ve 21 hodin.

Autor: red.,zk

Fotogalerie

Další články z rubriky

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Zahalí klášterní kostel do šansonového hávu

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Pro fanoušky připravuje valentýnský koncert s filharmoniky

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Pozvánka na koncert v kostele svaté Barbory

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.