fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Pátek 19. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - Přeháňky-Déšť

240 650 fitness kotelna

Dietos oslovují případné zájemce

12. září 2017 - 23:02

Zpět na seznam článků

Americký fotbal v Šumperku

Každoroční kolorit, který provází podzimní období v klubu amerického fotbalu, se nese v duchu náborů.

Ty byly odstartovány druhou zářijovou sobotou a v šumperském týmu jsou plně připraveni poskytnout zájemcům o tento sport maximální servis. ,,V letošním roce jsme se do náborové propagace opřeli v poněkud výraznějším duchu s tím, že jsme si díky spolupráci s Baran production nechali vytvořit video, kterým chceme oslovit všechny případné zájemce,‘‘ uvádí tiskový mluvčí Milan Kolařík počin mužstva, jenž se rok co rok potýká s nedostatkem členů, jelikož americký fotbal je specifickým sportem s typickým důrazem na co nejpočetnější hráčskou základnu z důvodu specializace herních pozic a stavby mužstva.

nábor 2017 zdroj: M. Kolařík

A kde všude se budou lidé střetávat s tímto klipem?,,Klip byl záměrně vytvářen pro použití v šumperském kině OKO, kde se s ním před uvedením filmové představení budou moci diváci setkávat po dobu tří měsíců,‘‘ čímž naznačil, jak dlouhou budou podzimní nábory probíhat. Kromě této novinky bude již standardním kanálem propagace také samotná prezentace hráčů v ulicích města Šumperk, kdy budou sami lákat do svých řad.

To ovšem není jediná novinka, kterou si v těchto dnech klub z podhůří Jeseníků prošel, jelikož to co se nepodařilo v loňském jubilejním desátém roce fungování, si jako překvapení pro své fanoušky schovali až pro letošek a tím je uvedení nového loga klubu!

Dietos logo klubu

A jak se rodilo nové nebo spíše zmodernizované logo? ,,Po prvotních pokusech, kdy se jednalo o amatérské návrhy jsem se nakonec vydali cestou profesionálního návrhu z dílny designéra Petra Baráka, kdy už během prvních pěti návrhů nás přesvědčil o tom, že toto rozhodnutí bylo správné!‘‘ Jak již bylo zmíněno leželo před Dietos pět návrhů z nichž se nakonec klubové vedení rozhodlo pro jakousi modernizaci loga stávajícího. Kolařík k tomu dodává: ,,Vznikl jakýsi redesign, kdy se nám klubový znak obléknul do modernějšího hávu a působí tak více dynamičtějším dojmem. Nemáme pouze tuto tradiční verzi loga, ale nechali jsme si zpracovat i další barevné a zjednodušené varianty včetně písma, což nám dává větší variabilitu při výrobě např. propagačních předmětů či pro další prezentaci.‘‘

Ještě váháte nad tím vyzkoušet si americký fotbal a stát se členem šumperského týmu amerického fotbalu Dietos?  ,,Přidejte se! Nábor hráčů právě probíhá," zve mluvčí klubu Milan Kolařík a dodává: ,,Více informací zájemci naleznou na webových či facebookových stránkách klubu, popř. je možné zavolat nebo napsat na některý z uvedených kontaktů na webových stránkách v sekci realizační tým."

Autor: red., M. Kolařík

Fotogalerie

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.