Středa 24. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Zdravotní indispozice řidiče během jízdy

24.04.2024 - Zdravotní indispozice řidiče během jízdy - Skončila...

Počasí

24.04.2024 - Středa

Teplota: 8 / 4 - obcasny-Déšť

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 2 - Přeháňky-Déšť

Divadelní jaro v Zábřehu

12. dubna 2017 - 11:10

Zpět na seznam článků

Diváci se mohou těšit na tři skvělé komedie

Divadelní jaro v Zábřehu

komedie Vše o mužích zdroj: z.k.

V zábřežském kulturním domě se schyluje k další divadelní události. Tu slibuje skvělý komediální kus pražského divadla Palace s názvem Vše o mužích, v němž exceluje herecké trio Filip Blažek, Maroš Kramár a Filip Slaný. Publikum je zváno do kulturního domu ve středu 19. dubna.

Hra, skvěle napsaná chorvatským spisovatelem Miro Gavranem, v sobě skrývá zajímavé příběhy různých mužských typů. „Komedie Vše o mužích u nás před čtyřmi lety bodovala, proto jsme se rozhodli ji znovu nasadit, a to mimo divadelní předplatné,“ uvedl produkční Vratislav Jarmar k představení, které je v Zábřehu již několik týdnů vyprodané.

Rybárik kráľovský - foto: C. Bachrat zdroj: z.k.

Zábřežská kulturní však nabízí vstupenky na 29. dubna, kdy uvede excelentní slovenskou komedii Rybárik kráľovský s hereckými legendami Emílií Vášáryovou, Milanem Lasicou a Milanem Kňažkem.

Kus zachycuje trojici sedmdesátníků, kdy stárnoucí spisovatel žije na svém panství pouze s věrným sluhou a vzpomíná na bohatýrské časy. Když se dozví, že zemřel jeho úhlavní sok v lásce, pozve rovnou z pohřbu svoji velkou lásku k sobě a pokusí se ji na stará kolena požádat o ruku. „Dějem hry symbolicky prolétá ledňáček jako symbol ztraceného mládí či unikající naděje,“ vysvětluje název hry Jarmar.

Manželský čtyřúhelník zdroj foto: z.k.

Ztřeštěnou komedii Manželský čtyřúhelník, v které se objeví Martin Kraus, Michaela Badinková, Dana Homolová a Daniel Rous, naplánovala produkce zábřežského kulturáku na nádvoří bývalého zábřežského hradu. „Na toto divadelní představení zveme zájemce ve středu 7. června, uskuteční se pod otevřeným nebem v rámci druhého ročníku festivalu Hvězdy na hradě,“ uzavřel zábřežskou divadelní nabídku Vratislav Jarmar.

Autor: red., z.k.

Fotogalerie

komedie Vše o mužích                     zdroj: z.k.

Další články z rubriky

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Zahalí klášterní kostel do šansonového hávu

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Pro fanoušky připravuje valentýnský koncert s filharmoniky

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Pozvánka na koncert v kostele svaté Barbory

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.