Sobota 20. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - obcasny-Déšť

21.04.2024 - Neděle

Teplota: 6 / 1 - Zataženo

Do Šumperka zavítají Xindl X, UDG a Voxel

02. února 2016 - 08:11

Zpět na seznam článků

V rámci společného turné

Společné turné Xindla X a kapely UDG se pojede už po druhé! Tentokrát se k nim přidá ještě známý písničkář Voxel. Příznivci si tak v průběhu jednoho večera užijí koncerty tří skvělých formací, které odehrají nejen vlastní koncertní set, ale i skladby navzájem či spolu. A při této příležitosti zavítají 24. března také do Šumperka.

Jak se vůbec dali dohromady, popisuje Jugi z kapely UDG: „Spolupráce začala již minulý rok, kdy jsme vymysleli spojení Xindla X a UDG. Spolu nám to dobře fungovalo a my odehráli řadu skvělých koncertů. Proto jsme se rozhodli pro pokračování. Do party jsme přibrali navíc Voxela. Tak nějak máme pocit, že nás perfektně doplní a na jaře si užijeme fantastickou šňůru.“

Voxel zdroj foto: FB Voxel

Xindl X s kapelou se na všech sedmnáct koncertů těší a chystá se zahrát i nový singl z plánované desky, která vyjde během letošního podzimu. „Podle ohlasů od fanoušků víme, že je naše koncertní spojení bavilo. A musím přiznat, že i já se těším. Jsem zvědavý, jaké moje písničky si UDG vybere a jak se toho zhostí. Za sebe rozhodně mohu říct, že spolu s mojí kapelou zahrajeme skladby z předchozích alb, ale dojde i na úplně nové,“ doplňuje Xindl X.

Xindl X zdroj foto: FB Xindl X

„Jsem moc rád, že můžu naskočit do skvěle rozjetého vlaku společného turné a snad i přispět svým nákladem! Zahraju skladby z mojí první desky, ale chystám se i na nějaké novinky. Proto jsem zvědavý na reakce publika,“ dodává Voxel.

Na koncert úspěšného hudebního trojlístku Xindla X, UDG a Voxela se můžete těšit ve čtvrtek 24. března od sedmi večer ve velkém sále domu kultury. Vstupné je v předprodeji za 290 korun, v den akce lístek podraží na 340 korun.

Online rezervace lístků ZDE

Autor: red., d.k.

Fotogalerie

pozvánka                           zdroj: d.k.

Další články z rubriky

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Pozvánka na koncert v kostele svaté Barbory

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Také s lákavým titulem - Úča musí pryč

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.