fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Sobota 20. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - obcasny-Déšť

21.04.2024 - Neděle

Teplota: 6 / 1 - Zataženo

240 650 fitness kotelna

Draci míří do Hodonína

20. září 2017 - 11:15

Zpět na seznam článků

Budou na ledě Drtičů bodovat?

Draci míří do Hodonína

ilustrační snímek zdroj foto: FB Draci Šumperk

První kola se Drakům nevyvedla podle představ. Dvě prohry a jeden volný los znamená jediné. Bodové konto zeje prázdnotou, zatímco soupeři o čelo ligy si stihli vybudovat příjemný náskok. Při dalším pokusu Draci zajíždí do nebezpečného Hodonína, kde si naposledy vylámala zuby i favorizovaná Poruba. Proběhne konečně bodový import, nebo budou hokejisté Šumperka dál pít svůj kalich hořkosti?

Že Drtiči nebudou soupeřem z oblíbených, to napoví pohled do loňské sezóny. V Hodoníně se hrálo celkem třikrát a Draci z těchto zápasů vydolovali pět bodů za jednu výhru v základní hrací době a jednu po samostatných nájezdech. Doma byla úspěšnost Draků téměř nicotná. Pouhý jeden bod za prohru v nájezdech není nic, co by stálo za delší vzpomínání. Snad jen jedno jméno - Petr Jurča. Bodoval sice pouze ve dvou vzájemných zápasech, jenže když už se tento ex-šumperský forward rozhodl udeřit, stálo to za to. Čtyři vstřelené branky z pěti v prvním případě a gól plus dvě asistence ve druhém případě by měly působit na obrannou hru Draků jako varování.

Hokejisté Šumperka mají odehráno o zápas méně než středeční soupeř, jelikož už mají za sebou volný los. Nicméně zatím jsou jediným týmem, který do ligové tabulky nezapsal ani bod. Se záporným skóre 7:13 tak zažívají velmi nepovedený vstup do sezóny. V případě prohry navíc Hodonín Drakům odskočí již na dvanáctibodový rozdíl, což znamená pořádnou fušku v následném stíhání. Na druhou stranu není třeba podléhat panice. Sedmikolový systém znamená celkem 21 bodů pouze ve vzájemných zápasech, takže jak hořce vyznívá začátek sezóny, tak sladce může chutnat její konec, pokud se podaří hru vyladit.

Dva zápasy, dvě vstřelené branky. To je bilance nejlepšího střelce Draků Lukáše Králíka, který ovšem v závěru zápasu s Porubou neudržel nervy na uzdě a provokace Marka Kaluži ztrestal nedovoleným píchnutím holí, což znamená, že díky disciplinárnímu trestu do zápasu s Hodonínem určitě nezasáhne. Naopak hrát už mohou Jiří Půhoný s Adamem Vrbou, které z minulého zápasu vyřadila administrativní chyba.

Z Draků se na ledě zatím daří Vladimíru Cinkovi, který zatím nesesbíral žádný minusový bod. Naopak, díky jednomu gólu a jedné asistenci přidal dva body plusové, čímž se stal aktuálním lídrem týmu v této statistice.

Drtiči Hodonín vs. Draci Šumperk - 20. září 18.00 hodin - ZS Václava Nedomanského Hodonín

Předpokládané sestavy

Hodonín: Haloda O. (Štěpanovský) – Miklík, Mojžíš, Sedlák, Žabčík, Peslar, Haloda M., Kobylík, Kužílek – Jurča, Vaněk, Romančík – Matula, Peš, Sajdl – Kadlec, Kuba, Hložánek – Polesný, Černohous, Venclík

Šumperk: Vrba (Svoboda) – Sedlák, Gewiese, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Řezáč, Bažant, Procházka – Vachutka, Vymazal, Kovařík, Ostřanský, Novosad, Fischer, Lehečka, Cink, Hroch, Müller, Skopal

Autor: red., T. Ostřanský

Fotogalerie

ilustrační snímek                      zdroj foto: FB Draci Šumperk

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.