fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Čtvrtek 18. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

18.04.2024 - Český pianista Michal Mašek v Zábřehu - Pozvánka na...

Počasí

18.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 1 - PoloJasno

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

240 650 fitness kotelna

Drakům můžete navrhnout nový dres

29. června 2015 - 09:25

Zpět na seznam článků

Soutěž nejen pro příznivce hokeje

Drakům můžete navrhnout nový dres

ilustrační snímek zdroj foto:archiv

Změna je život a po několika letech strávených ve stejné variantě šumperských hokejových dresů se Draci obléknou do nového. A šanci ovlivnit vzezření nových dresů týmu mají i fanoušci.

Hokejové dresy jsou odjakživa ozdobou každého mužstva. Teď je i na fanoušcích, aby prokázali svou oddanost klubu a pokusili jim navrhnout co nejlepší a nejreprezentativnější dresy.

Vedení klubu umožnilo veřejnosti sestavit podobu dresu pro sezónu 2015/16, a to jak v tmavé, tak i ve světlé kombinaci. Podmínky? „Jediné - žlutá a modrá barva dominující dresům stejně tak jako logo klubu - tj. zelený drak,“ upřesnil tiskový mluvčí klubu Jaroslav Svoboda.

Jaroslav Svoboda (vlevo) foto: archiv sumpersko.net

Návrhy od fanoušků se poté "utkají" s návrhem, který pro klub připraví profesionální agentura. „Pokud váš dres zvítězí, budou jej oblékat nejen hráči, ale ve fanouškovské variantě samozřejmě i fanoušci,“ upřesňuje Svoboda.

ilustrační snímek zdroj foto:archiv

Soutěž odstartovala v pátek 26. června. „Pokud budete šikovní a zvítězíte, máte hokej zadarmo a krom toho si můžete domov vyzdobit suvenýry Draků,“ láká Svoboda.

Uzávěrka soutěže je 20. července ve 20.00 hodin, kdy bude ukončen příjem soutěžních návrhů. „Jedná se o nejtěsnější možný termín tak, aby případné dresy mohly být připraveny pro první mistrovské utkání sezóny,“ vysvětluje mluvčí. 

Účastnit se může kdokoliv, kdo má dostatek fantazie, zručnosti i odvahy a splní podmínky soutěže, které jsou uvedeny na webových stránkách klubu ZDE

Autor: red., j.s.

Fotogalerie

ilustrační snímek               zdroj foto:archiv

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.