fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Čtvrtek 25. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Zdravotní indispozice řidiče během jízdy

24.04.2024 - Zdravotní indispozice řidiče během jízdy - Skončila...

Počasí

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 3 - Přeháňky-Déšť

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 13 / 2 - Oblačno

240 650 fitness kotelna

FOTBAL:Velké Losiny vs Rapotín 2:2

28. července 2014 - 21:12

Zpět na seznam článků

Zápas bohatý na branky

FOTBAL:Velké Losiny vs Rapotín 2:2

TJ Sokol Lázně Velké Losiny vs TJ Jiskra Rapotín foto_sumpersko.net

V sobotu 26. července na hřišti v Loučné nad Desnou proběhlo další přípravné utkání fotbalových mužstev z našeho regionu. V zajímavém utkání se proti sobě postavily celky TJ Sokol Lázně Velké Losiny a TJ Jiskra Rapotín.

TJ Sokol Lázně Velké Losiny vs TJ Jiskra Rapotín

Losiny hrají o soutěž výš, než Rapotín, který po zkušenosti se Šumperkem nabral správné sebevědomí, které na hřišti bylo hned od prvních minut vidět.  Jiskra se do svého soupeře zakousla bez respektu, vycházela ze zajištěné obrany s rychlými přechody do útoku, kde dostávala losinskou obranu pod tlak, která pak produkovala chyby. Rapotínu vycházely standardní situace, ze kterých hrozilo vstřelení branky.

Fotogalerie I

Pak přišla 13“, kdy po zpětné přihrávce Štěpána Hudce na nabíhajícího Tomáše Valentu, který ze středu na hranici velkého vápna napálil míč na losinskou branku 0:1.

TJ Sokol Lázně Velké Losiny vs TJ Jiskra Rapotín

TJ Sokol Lázně Velké Losiny vs TJ Jiskra Rapotín

Vstřelená branka uklidnila rapotínský celek, který si uvědomil, že Losiny jsou hratelným soupeřem. Sokol Losiny se dostával na soupeřovu polovinu velmi těžce, pokud si vpracoval brankovou příležitost, tak finálnímu zakončení scházela potřebná přesnost. Rapotín měl i nadále územní převahu.

Nástup do druhého poločasu se podařilo Rapotína, který již ve 47“ vstřelil druhou branku. Byl to opět Tomáš Valenta, který tentokrát po přihrávce Tomáše Indry zvyšoval na 0:2. Téměř stejný scénář jako se Šumperkem.

Fotogalerie II

Bohužel i v tomto případě se Rapotínu nepodařilo slibný náskok využít pro svou výhru. Nejdříve v 57“ losinský Gargulák snížil na 1:2 a o sedm mnut později v 64“ vyrovnal  Uvízl na 2:2. Tento stav vydržel až do konce utkání.

TJ Sokol Lázně Velké Losiny vs TJ Jiskra Rapotín

Jiskra Rapotín působila oproti svému soupeři z Losin, sehranějším dojmem s větším množstvím brankových příležitostí. Oba celky jsou však stále ve fázi příprav, kdy mají časový prostor na zlepšení svých nedostatků.

TJ Sokol Lázně Velké Losiny vs TJ Jiskra Rapotín

Autor: sol.,foto:sumpersko.net

Fotogalerie

TJ Sokol Lázně Velké Losiny vs TJ Jiskra Rapotín  foto_sumpersko.net

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.