fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Pátek 19. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

18.04.2024 - Český pianista Michal Mašek v Zábřehu - Pozvánka na...

Počasí

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - Přeháňky-Déšť

240 650 fitness kotelna

HC Benátky nad Jizerou vs Salith Šumperk 3: 2

22. listopadu 2014 - 22:54

Zpět na seznam článků

Zápas rozhodla poslední třetina

HC Benátky nad Jizerou vs Salith Šumperk 3: 2

ilustrační snímek zdroj foto:archiv

V sobotu 22. listopadu pokračovala 27. kolem první hokejová liga. Šumperský tým s nadějí na důležitý bodový zisk odjížděl do Benátek nad Jizerou, jakákoliv výhra by Drakům v prvoligové tabulce velmi pomohla.

Dlouho pak svěřenci Radka Kučery a Jaromíra Jindřicha sahali po bodech, po gólech Marka Haase a Patrika Moskala držel šance Vladislav Koutský, jenže závěr patřil domácím. Ti využili přesilovku a pak šťastně přežili perné chvilky. Po poslední obrovské skrumáži před brankou navíc museli Draci do oslabení, které zhatilo poslední naděje na vyrovnání v zápase. Torzo Draků, kterému chyběli Holík, Sedlák, Berger, Plášek i Staněk, tak z benáteckého zimního stadionu odjíždí s prázdnou. Poprvé se naopak v šumperském dresu objevilo vítkovické duo mladíků Blahuta - Illéš.

Podrobnosti:Třetiny: 2:2, 0:0, 1:0.

Branky a nahrávky: 6. Hrníčko (Víšek, Skořepa), 17. Mikyska (Hrníčko, Pabiška), 53. Víšek (Špaček, Hrníčko) - 9. Haas, 19. Moskal (Žálčík). Rozhodčí: Talpa - Kreuzer, Toman. Vyloučení: 5:11. Využití: 2:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 262. Střely na branku: -. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2. 

Benátky n.J.: Vaněček – Havlín, Pabiška, Jandejsek, Beránek, Pálek – Špaček, Skořepa, Dlouhý – Víšek, Mikyska, Hrníčko – Psota, Jonák, Miškovský – Bittner, Vařecha, Maďar.

Šumperk: Koutský – Starý, Drtil, Gewiese, Bail, Slavík, Novotný – Velecký, Vrdlovec, Haas – Žálčík, Moskal, Brunec – Blahuta, Vachutka, Cink – Illéš.

Řekli po zápase:

Filip Pešán (Benátky nad Jizerou): “Čekal nás velmi nepříjemný soupeř, který je navíc ofensivně laděn, což hosté předvedli u obou gólů. Bylo vidět, že mají tah na bránu a velmi dobře čtou hru. Vítek Vaněček odchytal i přes jednu chybu velmi dobrý zápas. Pod jeho taktovkou v bráně jsme dnes bodovali. Klobouk dolů před ním. Měli jsme velmi mladou obranu, navíc z juniorského zápasu v Jihlavě musel dorazit Roman Pálek. Zaslouží si velkou pochvalu. Za vítězstvím jsme dnes šli více než soupeř. Výhra je tedy zasloužená.“

Radek Kučera (Šumperk): „V první třetině nás domácí trošku přehrávali, zejména díky svému pohybu. Ve druhé třetině bych řekl, že byl lepší náš tým. Škoda, že jsme nějakou šanci nevyužili. V závěru jsme hráli dvakrát po sobě v oslabení. Jedno z nich bylo přinejmenším sporné. Samotný konec ani nemá cenu komentovat, tímhle by se měla zaobírat spíše komise.“

Autor: red.,h.s.

Fotogalerie

ilustrační snímek               zdroj foto:archiv

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.