fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Pátek 19. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

18.04.2024 - Český pianista Michal Mašek v Zábřehu - Pozvánka na...

Počasí

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - Přeháňky-Déšť

240 650 fitness kotelna

HOKEJ: Ke čtvrtému přáteláku jedou Draci do Zlína

16. srpna 2017 - 11:31

Zpět na seznam článků

Aukro Berani Zlín vs Draci Šumperk

HOKEJ: Ke čtvrtému přáteláku jedou Draci do Zlína

pozvánka zdroj: Draci Šumperk

Hokejisty Šumperka čeká ve čtvrtek 17. srpna už v pořadí čtvrtý přípravný zápas na novou sezónu. Také tentokrát Draci zajíždí na led soupeře, kdy je přivítá juniorka Aukro Beranů Zlín. Po konfrontaci se smíšeným kádrem vítkovické Ridery, kdy se Šumperk musel vyrovnat zejména s pohyblivostí mladých ostravských pušek, tak máme na programu další zajímavé střetnutí s týmem na pomezí mládežnických a seniorských kategorií.

Mladíci z města obuvi strávili loňskou sezónu zhruba uprostřed DHL Extraligy juniorů. Zvýšenou motivaci proti svým loňským spoluhráčům bude mít nováček mezi Draky Petr Procházka. Tento urostlý bek reprezentant si vyzkoušel osm druholigových zápasů v dresu Kopřivnice, jinak ale celou sezónu strávil právě ve zlínské juniorce. Odtud také nakoukl do mládežnických reprezentací.

Pojďme se ale podívat na některá zajímavá jména ze soupeřova tábora. V obraně válí talentovaný Jan Dluhoš, mládežnický reprezentant, který má aktuálně za sebou vydařenou premiéru v reprezentační osmnáctce na Memoriálu Ivana Hlinky. Český výběr na tomto neoficiálním mistrovství světa bral stříbrné medaile, když nestačil pouze na silný výběr Kanady.

V útoku se na soupisce skví jedno hodně známé jméno. Roman Čechmánek. Zatímco otec devatenáctiletého forvarda měl v popisu práce gólům zabraňovat (a že to dělal velice dobře), jablko tentokrát ze stromu sice spadlo na ledovou plochu, nicméně z brány se odkutálelo do útočné formace, kde má nositel známého jména za úkol následovníky slavného otce překonávat.

Pokud chcete své oblíbence vidět naživo, pak vězte, že utkání je na programu od patnácti hodin na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně. Pokud vám výlet na jih Moravy nevyjde, můžete sledovat alespoň textový přenos na www.onlajny.cz.

Autor: red., Tomáš Ostřanský

Fotogalerie

pozvánka                             zdroj: Draci Šumperk

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.