fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Úterý 23. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Záchranáři všech složek umocní svou pomoc veřejnosti

23.04.2024 - Záchranáři všech složek umocní svou pomoc veřejnosti...

Počasí

23.04.2024 - Úterý

Teplota: 10 / 0 - Zataženo

24.04.2024 - Středa

Teplota: 7 / 4 - obcasny-Déšť

240 650 fitness kotelna

HOKEJ: Prostějov vs Šumperk 4:2

20. srpna 2014 - 08:42

Zpět na seznam článků

Jestřábi domácí derby Drakům nenechali vyhrát

HOKEJ: Prostějov vs Šumperk  4:2

logo klubu

V úterý 19. srpna Salith Šumperk poprvé od léta roku 2011 narazil ve vzájemném souboji na prostějovské LHK Jestřáby.

Hanáci na jaře vrátili klubu prvoligovou příslušnost a zajistili tak obnovení derby Prostějov - Šumperk. V rámci přípravným zápasů zamířil tým Radka Kučery na Hanou. Ačkoli Salith na ledě Prostějova vedl po brance Petra Beneše, Jestřábi předvedli parádní obrat ve druhé třetině a nakonec zvítězili poměrem 4:2.

Odveta duelu se odehraje v pátek 22. srpna na Zimním stadionu v Šumperku.

Podrobnosti: Třetiny: 0:1, 3:1, 1:0.

Branky a nahrávky: 25. Venkrbec (Vosátko), 30. Jedlička, 31. Coufal (Belay), 59. Stejskal (Švaříček) – 7. Beneš (Plášek), 31. Vachutka (Gewiese). Vyloučení: 5:4. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 680. Střely na branku: Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:2, 4:2.   

Prostějov: Šimboch – Švaříček, Roupec, Kaluža, Knesl, Malý, Vosátko, Jedlička, Skřivánek – Haluza, Luňák, Stejskal, Černý, Belay, Venkrbec, Sršeň, Indra, Coufal, Kajaba, Procházka, Kuchta.  

Šumperk: Zelenka – Sedlák, Slavík, Holík, Beneš, Gewiese, Novotný, Drtil, Vrdlovec, Moskal, Staněk, Velecký, Plášek, Haas, Žalčík, Vachutka, Brunec, Veselý, Berger, Vávra, Cink.

Řekli po zápase:

Tomáš Sršeň, trenér LHK Jestřábi Prostějov: "Vstup do zápasu jsme měli špatný, první třetina vůbec nebyla podle našich představ. Od druhé třetiny jsme zlepšili pohyb a dokázali využít přesilové hry. Právě druhá polovina zápasu už snesla měřítko, ale špatným začátkům se musíme vyvarovat."

Radek Kučera, Salith Šumperk: "Trénujeme dvoufázově, kluci jsou v plné zátěži. Dostali jsme po individuálních chybách úvodní dva góly v oslabení. Do poloviny zápasu se nám dařilo hrát to, s čím jsme do Prostějova přijeli, pak už nám to chlapi neplnili a inkasovali jsme z toho třetí a čtvrtý gól. V některých místech nám chyběla bojovnost, přesná nahrávka, to se podepsalo na utkání. První třetinu i do půlky utkání jsme byli lepším týmem, pak už nás soupeř začal přehrávat. Prostějov dobře bruslí, kombinuje. Uvidíme ale v soutěži, to bude něco jiného než přátelská utkání. Zatím ovšem vypadá velice dobře."

Autor: red., hs

Fotogalerie

logo klubu

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.