Sobota 27. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Léčba pacientů s poruchou hybnosti

27.04.2024 - Léčba pacientů s poruchou hybnosti - Zaměří se na ni...

Počasí

27.04.2024 - Sobota

Teplota: 17 / 5 - SkoroJasno

28.04.2024 - Neděle

Teplota: 21 / 10 - PoloJasno

HOKEJ: Salith Šumperk vs Rytíři Kladno 3:2

20. prosince 2014 - 21:08

Zpět na seznam článků

Paráda! Draci před výbornou diváckou kulisou zvítězili

HOKEJ: Salith Šumperk vs Rytíři Kladno 3:2

ilustrační snímek zdroj foto:archiv

V sobotu 20. prosince pokračovala 37. kolem první hokejová liga. Těžká prověrka čekala výběr trenéra Radka Kučery před začátkem vánočních svátků. Draci na domácím ledě se postavili proti Rytířům z Kladna, jednomu z nejvíce jmény nabitých mužstev ligy.

Po první třetině svítilo na tabuli vyrovnané skóre 1:1, za Šumperk se prosadil Aleš Staněk. Stejný počet gólů padl do sítí i v rámci druhé třetiny. Už se zdálo, že zaplněná hala v Šumperku uvidí prodloužení, jenže pouze pár minut před koncem udeřil do puku Patrik Moskal. Zimní stadion se otřásl v základech. Domácí svůj těsný náskok udržel a zvítězili 3:2. Salith si připisuje všechny tři body.

Podrobnosti:Třetiny: 1:1, 1:1, 1:0.

Branky a nahrávky: 4. Staněk (Moskal, Sedlák), 32. Holík (Sedlák, Plášek), 57. Moskal (Žálčík, Sedlák) – 17. Hořava (Kaberle, Eberle), 30. Eberle (Hořava, Pitule). Rozhodčí: Přikryl – Lukš, Poruba. Vyloučení: 3:3. Využití: 2:0. Diváci: 1939. Střely na branku: 32:33. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 1:2, 3:2.  

Šumperk: Zelenka – Novotný, Holík, Gewiese, Sedlák, Drtil, Dietz, Prokop, Starý – Vrdlovec, Plášek, Haas M. – Žálčík, Staněk, Moskal – Velecký, Haas R., Brunec – Popelka, Rimmel, Vachutka  

Kladno: Lukáš – Klouček, Kaberle, Lukáč, Růžička, Jaroměřský, Kolářík, Kehar – Bahenský, Dragoun, Rudovský – Tenkrát, Stach, Horna – Hořava, Pitule, Eberle – Redlich, Švaňhal, Strnad

Řekl po zápase:

Radek Kučera, Salith Šumperk: „Všichni víme, jak moc jsou pro nás dnešní body důležité. Dnes jsme, na rozdíl od venkovních duelů, dělali přesně to, co jsme si v kabině řekli. Kluci převedli výborný bojovný výkon a dokázali vytěžit tři branky. Kladno sice nemělo tolik možností, kolik by třeba chtělo, ale přeci jen nás v několika částech hry přehrávalo. Naopak si myslím, že ve třetí třetině přišly i naše silné pasáže. Za dnešek musím našim hráčům poděkovat, stejně jako fanouškům. Ti vytvořili skvělou kulisu a hnali nás kupředu. To přesně potřebujeme.“

Autor: red.,h.s.

Fotogalerie

ilustrační snímek               zdroj foto:archiv

Další články z rubriky

Jídlo na ulici láká na dobroty z celého světa

Jídlo na ulici láká na dobroty z celého světa

Osmý ročník zabřežského gastro festivalu

Nově objevený obraz mohelnického malíře Toulce

Nově objevený obraz mohelnického malíře Toulce

Vystaví ve věži kostela sv. Bartoloměje

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.