fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Pátek 19. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - Přeháňky-Déšť

240 650 fitness kotelna

HOKEJ: Šumperk vs Kopřivnice 1:2

22. listopadu 2017 - 22:33

Zpět na seznam článků

Reportáž ze zápasu

HOKEJ: Šumperk vs Kopřivnice 1:2

HOKEJ: Šumperk vs Kopřivnice 1:2 zdroj foto: Draci Šumperk

Šumperští hokejisté nastoupili v rámci 22. kola ve středu 22. listopadu proti mužstvu Kopřivnice. Jubilejní mač to byl především pro kapitána Draků Tomáše Sedláka, který nastoupil ke svému 500. zápasu v dresu Šumperka. Srdcař mančaftu ovšem zažil trpký konec utkání. Tatra totiž z náhodného nahození na klec Draků, dokázala necelé dvě minuty před koncem vstřelit rozhodující gól. Kopřivnice se tak mohla radovat ze skvělého počinu, a sice vítězství a přerušení domácí neporazitelnosti Šumperka. Výhře svého mančaftu ze střídačky přihlížel i bývalý hráč Draků Adam Červenka. Ten však do utkání nenastoupil, protože ještě není stoprocentně fit po svém zranění.

22. kolo středa 22. listopadu Draci Šumperk - Kopřivnice1:2(0:0, 0:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 52. Schejbal (Gewiese, Lakosil) – 37. Mach (Sluštík, Kofroň), 59. Koforň (Marek). Rozhodčí: Cabák – Bojda, Mikler. Vyloučení: 3:6 Využití: 0:1. Diváci: 620. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2.

Šumperk: Lakosil – Gewiese, Procházka, Řezáč, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Sedlák – Králík, Skopal, Půhoný, Ostřanský, Novosad, Lehečka, Vymazal, Cink, Kovařík, Vachutka, Fischer

Kopřivnice: Hromada – Štěpánek, Heinzl, Stříž, Marek, Kropka, Mrowiec, Bail – Poruba, Tomášek, Vyčesaný, Hrubý, Sluštík, Mach, Suchý, Bartošák, Pěnčík, Kofroň, Gola

tabulka zdroj: Draci Šumperk

Ještě před startem zápasu se konal slavnostní ceremoniál pro šumperského obránce a kapitána Tomáše Sedláka, který absolvoval proti Kopřivnici své pětisté utkání v drese Draků. Sedlák, se tak stal hráčem, který odehrál nejvíc zápasů v historii novodobého šumperského hokeje. O pár zápasů překonal Aleše Holíka, který momentálně brázdí po prvoligových stadionech za Prostějov.

Utkání se neslo v opatrném tempu, ale více ze hry měli šumperští hokejisté. Velkou šanci měl nejprve Vladimír Cink, který nedokázal střelou z velké blízkosti překonat Petra Hromadu. O několik málo minut vypálil svou pověsnou dělovku Tomáš Sedlák. Jako v prvním případě se skvělé blýsknul muž s maskou hostujícího celku. „Kdybychom v první třetině dali jeden nebo dva góly, z těch velkých šancí, tak by utkání bylo úplně jiné“, prozradil trenér Draků Pavel Hulva.

Na druhou periodu nebude zrovna mančaft Pavla Hulvy vzpomínat v dobrém. V první třetině se totiž zranil Milan Ostřanský a v té následující to bylo i v případě Michala Vymazala. „Zranění dvou útočníků z druhé a třetí lajny nás poměrně rozhodilo. Museli jsme to různě lepit a bohužel to nevyšlo,“ přiznal kouč Šumperka. V některých částech zápasu byl i na křídle obránce. „Mladý útočník Pavel Skopal totiž není připraven na to, hrát takový zápas, takže jsme tam nasadili obránce Schejbala“, přiznal lodivod Šumperka.

Závěr třetí třetiny byl smolný pro celek Šumperka. V předposlední minutě se pokusil nahodit kotouč na branku Adam Kofroň a Vlastimilu Lakosilovi puk smolně propadl do branky. „Já už jsem počítal za stavu 1:1, že budeme hrát prodloužení. Ovšem dostali jsme nešťastný gól. Ani nevím, jestli to tak nazvat,“ hledal těžko slova trenér domácího výběru.

Ze Šumperka si tedy Kopřivnice odvezla všechny tři body. Naopak domácí celek po sérii vyhraných zápasů na vlastním ledě má nulu. Mančaft Draků se ovšem bude muset rychle otřepat. V sobotu jej čeká zápas s Porubou a to bude panečku jiné kafíčko.

Autor: red., Dominik Mihailescu - Draci Šumperk, foto: Draci Šumperk

Fotogalerie

HOKEJ: Šumperk vs Kopřivnice 1:2       zdroj foto: Draci Šumperk

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.