fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Pátek 19. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

18.04.2024 - Český pianista Michal Mašek v Zábřehu - Pozvánka na...

Počasí

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - Přeháňky-Déšť

240 650 fitness kotelna

HOKEJ: Třebíč vs Šumperk 3 : 5

25. ledna 2015 - 09:50

Zpět na seznam článků

Draci po zásluze si připisují tři body

HOKEJ:  Třebíč vs Šumperk 3 : 5

ilustrační snímek zdroj foto:archiv

První hokejová liga pokračovala 47. kolem a Salith Šumperk zamířil v sobotu 24. ledna na led svého soupeře SK Horácká Slavia Třebíč.

Za favority duelu byli považováni hráči Horácké Slavie, Draci dokázali zaskočit odhady znalců a bookmakerů. První branku utkání vstřelil Aleš Staněk, který krásnou střelou nedal Falterovi šanci. Do druhé třetiny vstoupil Šumperk opět gólem. Aleš Holík se svoji pověstnou dělovkou prosadil. Na to však vzápětí odpověděli hráči Třebíče. Na 3:1 pro Šumperk zvyšoval Lukáš Žálčík.

Třebíč před koncem druhé třetiny snížila po brance Davida Dolníčka. Stejně jako v druhé části hry dokázali Draci vstřelit branku i ve třetí třetině hned na začátku. Karel Plášek se po přesné přihrávce kapitána Holíka prosadil a dal gól v oslabení. Slavii se sice podařilo ještě vstřelit jeden gól, avšak výhru Salith Šumperk pečetil Marek Haas.

Draci porazili Třebíč 5:3 a i nadále mají velkou naději na postup do předkola play-off.

tabulka

Podrobnosti:Třetiny: 0:1, 2:2, 1:2.

Branky a nahrávky: 21. Havel (Raška), 38. Dolníček (Bartoň, Erat), 48. Jaroš (Šaur) – 16. Staněk (Gewiese, Sedlák), 21. Holík (Plášek, Velecký), 31. Žálčík (Staněk), 41. Plášek (Holík), 54. M. Haas (Holík). Rozhodčí: Kopeček - Reich, Polák. Vyloučení: 5:6. Využití: 1:2. V oslabení: 0:1. Diváci: 1740. Střely na branku: 42:27. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3, 2:3, 2:4, 3:4, 3:5.   

Třebíč: Falter – Bartoň, Bilčík, Zdráhal, Janáček, Přibyl, Šaur, Peroutka – Pekr, Dolníček, Erat – Havel, Raška, Řípa – Paták, Králík, Jaroš – Kadela, Juráň, Beneš.   

Šumperk: Svoboda – Holík, Drtil, Gewiese, Sedlák, Slavík, Novotný, Bail – Velecký, Plášek, M. Haas – Žálčík, Moskal, Staněk – Popelka, Bláha, Brunec – Vachutka, R. Haas, Rimmel.

Řekli po zápase:

Radek Novák - SK Horácká Slavia Třebíč: „My jsme věděli, že Šumperk má vynikající hráče do koncovky. V dnešním zápase to jen potvrdil. Dal pět branek, dokázal si poradit se svými šancemi, my jsme měli mraky střel, hodně šancí, ale chyběl tomu důraz, díky kterému bychom hostujícího brankáře překonali. Na ten počet střel jsou tři branky málo. Lukáš Havel se vrátil do sestavy, dal gól, to je dobře, hokej je ale týmová hra a my jsme to dneska týmově nezvládli. Máme stále sedm hráčů na marodce, ale vlak jede rychle dál. Hraje se zase v pondělí a my to musíme dát nějak do kupy.“

Radek Kučera- Salith Šumperk: „Jsme za výsledek rádi. Myslím si, že jsme dnes celou dobu tahali za delší konec, přispělo k tomu to, že jsme celý zápas vedli, buď o gól, nebo o dva. Jsme rádi, že to takhle dopadlo, protože jsme byli oslabení o některé hráče základního kádru. Za výkon patří hráčům dík, protože vždy když Třebíč vstřelila branku, tak nás dostala pod tlak, ale my jsme dokázali vždy vstřelit další branku. Pak už jsme se netlačili dopředu, nechtěli jsme zbytečně propadávat a dotáhli jsme to do vítězného konce. Naše výkony jsou venku dobré jen sporadicky, bylo by dobré, kdyby to takhle, jako dnes pokračovalo, i když nás venku čeká do konce základní části už jen jeden zápas.“

Autor: red., h. s.

Fotogalerie

ilustrační snímek               zdroj foto:archiv

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.