fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Čtvrtek 25. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Prvního máje se do Zábřehu sjede celý region

25.04.2024 - Prvního máje se do Zábřehu sjede celý region - K...

Počasí

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 3 - Přeháňky-Déšť

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 13 / 2 - Oblačno

240 650 fitness kotelna

HOKEJ: Ústí nad Labem vs Šumperk 3:5

19. října 2014 - 08:53

Zpět na seznam článků

Salith dokázal porazit HC Slovan na jeho ledě

HOKEJ: Ústí nad Labem vs Šumperk 3:5

ilustrační snímek zdroj foto:archiv

V sobotu 18. října pokračovala patnáctým kolem druhá hokejová nejvyšší soutěž. Salith Šumperk odcestoval do dalekého Ústí nad Labem.

Draci v zápase dokonce vedli 3:0. V deváté minutě se prosadil Jan Berger. Ve druhé třetině v rozmezí čtyřiadvaceti sekund dokázali přidat šumperští další dva góly. Konkrétně se trefil Patrik Moskal a Tomáš Brunec, který dal svůj první gól v této sezóně. Jakmile se domácím podařilo snížit na 2:3, dokázal okamžitě zvýšit Berger. V 58. minutě trefil prázdnou klec Vrdlovec. Ústí se ovšem nevzdávalo a Jaroslav Roubík, který touto brankou zaznamenal hattrick, kosmeticky upravil skóre na konečných 3:5.

foto:archiv

Podrobnosti:Třetiny: 0:1, 1:2, 2:2. Branky a nahrávky: 34. Roubík (Budínský, Rod), 45. Roubík (Budínský, Rod), 59. Roubík (Budínský, Rod) – 9. Berger (Haas, Sedlák), 32. Moskal (Staněk, Žalčík), 32. Brunec (Plášek, Vrdlovec), 45. Berger (Haas, Holík), 58. Vrdlovec (Moskal). Rozhodčí: Zubzanda - Belko, Rozlílek. Vyloučení: 4:6. Bez využití . V oslabení: 0:2. Diváci: 893. Střely na branku: 40:29. Průběh utkání: 3:0, 3:2, 5:2, 5:3.   

Ústí n.L.: Petrásek – Černý, Vágner, Kolafa, Smetana, Brož, Holomek, Trončinský, Kuchynka – Budínský, Roubík, Rod – Tůma, Kloz, Pořický – Gengel, Baránek, Přeučil – Suchan, Vávra T., Merta  

Šumperk: Koutský – Holík, Drtil, Sedlák, Slavík, Novotný, Starý, Beneš – Haas, Berger, Velecký – Staněk, Moskal, Žálčík – Brunec, Plášek, Vrdlovec – Kužílek, Vachutka, Vávra K.

Řekli po zápase:

Tomáš Mareš (HC Slovan Ústí nad Labem): „My jsme si ten zápas prohráli hrubými chybami. Špatně jsme vstoupili do zápasu. Ráno na poradě jsme si řekli úplně něco jiného, hráči to absolutně nedodržovali. Ve druhé třetině jsme udělali dvě hlavní chyby a soupeř nám odskočil. Pořádně jsme začali bojovat a bruslit až ve třetí třetině, bohužel to už bylo pozdě."

Radek Kučera (Salith Šumperk): „Myslím si, že jsme byli po celou dobu zápasu lepší. Výborně nás podržel brankář Koutský. Bohužel jsme si to mírně zkomplikovali ve třetí třetině, ale jinak jsme hráli velice disciplinovaně a to co jsme chtěli, tak jsme splnili. Tři body nás velice těší."

Autor: red.,h.s.

Fotogalerie

ilustrační snímek               zdroj foto:archiv

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.