Čtvrtek 25. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Zdravotní indispozice řidiče během jízdy

24.04.2024 - Zdravotní indispozice řidiče během jízdy - Skončila...

Počasí

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 2 - Přeháňky-Déšť

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 15 / 3 - PoloJasno

Inflagranti a rocker Pepa Vojtek v Zábřehu

16. října 2014 - 14:21

Zpět na seznam článků

Těšte se na „nový kabát“ ke známým hitům

Na jedinečný koncert, na kterém se potkává elektrické smyčcové trio Inflagranti a rocker Josef Vojtek, zve ve středu 29. října Zábřežská kulturní. „Použití klasických smyčcových nástrojů v elektrické podobě a kombinace klasické a moderní hudby dávají dohromady originální hudební počiny a unikátní show,“ zve na akci produkční kulturního domu Vratislav Jarmar.

Trio, které úspěšně působí na české popové scéně již deset let, tvoří tři mladé muzikantky: Markéta Muzikářová, Kateřina Lískovcová a Iris Morisáková. V úpravě pro dvoje housle a violoncello interpretuje nejen klasické skladby od J. S. Bacha nebo A. Vivaldiho, ale i hity kapel Metallica, Europe nebo Queen.

Pepa Vojtek a Inflagranti zdroj foto:z.k.

Pepa Vojtek, frontman skupiny Kabát, jedné z nejúspěšnějších českých kapel posledních desetiletí, je znám také z účinkování v řadě muzikálů, např. Krysař, Hamlet, Galileo, Tři mušketýři, Angelika, Dracula nebo Golem. „Za pomoci děvčat z Inflagranti a jejich doprovodné kapely, která je složena z bývalých členů skupiny Nightwork,  budu zpívat zejména písničky z muzikálů, ve kterých jsem vystupoval,“ uvedl ke koncertu Vojtek.

Zábřežská kulturní nabízí na koncertní show Inflagranti a Pepy Vojtka poslední volné vstupenky v ceně od 250 do 390 korun, které lze zakoupit v obvyklých předprodejích v Zábřehu, Šumperku, Mohelnici, Štítech a Hanušovicích.

Autor: red.,z.k.

Fotogalerie

Další články z rubriky

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Zahalí klášterní kostel do šansonového hávu

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Pro fanoušky připravuje valentýnský koncert s filharmoniky

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Pozvánka na koncert v kostele svaté Barbory

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.