Čtvrtek 18. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

ŠumpeRUN 2024

18.04.2024 - ŠumpeRUN 2024 - Registrujte se do závodu na nové trati...

Počasí

18.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 1 - PoloJasno

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

Koncert Lucie Bílé uvede Zbigniew Czendlik

10. prosince 2016 - 09:10

Zpět na seznam článků

Několikanásobná zlatá Slavice zavítá po letech do Šumperka

Jedna z nejúspěšnějších českých zpěvaček a několikanásobná vítězka ankety Český Slavík Lucie Bílá se po sedmi letech vrací do Šumperka. Na nezapomenutelný koncertní recitál se můžete těšit počátkem února.

Všechny známé skladby zazní navíc v komornější úpravě, kdy si návštěvníci budou moci naplno vychutnat krásu a sílu jejího hlasu, a to za doprovodu našeho předního klavíristy Petra Maláska. Bez něho si, jak často zpěvačka říká, nedovede představit žádné ze svých vystoupení, ať už jde o komorní recitál či mega koncert. „Není nikdo, s kým se cítím na jevišti tak opravdově jako právě s Petrem Maláskem. Od prvního do posledního tónu jsme jedna bytost, jedna umělecká duše a jen s ním můžu lidem říci, co cítím, co mě trápí, co mě dělá šťastnou. Už proto naše společné koncerty zbožňuji," uvedla zpěvačka.

Lucie Bílá zdroj foto: D.K.

Jedna z nejúspěšnějších českých zpěvaček a několikanásobná vítězka ankety Český Slavík Lucie Bílá se po sedmi letech vrací do Šumperka. Na nezapomenutelný koncertní recitál se můžete těšit ve středu 8. února. „A aby toho nebylo málo, máme pro Vás jednu zajímavost navíc, proč byste měli na šumperský koncert přijít. Uvede ho totiž pohodový, zábavný a především pozoruhodný kněz Zbigniew Czendlik. Na místě pak proběhne i autogramiáda jeho zbrusu nové knihy Postel, hospoda, kostel,“ s radostí oznamuje produkční domu kultury Michaela Horáková.

pozvánka zdroj:DK

Diváci se mohou těšit na slavnostní večer plný známých hitů, osobitého humoru i vtípků v podání největší hvězdy současné české populární hudby. „Předprodej vstupenek na recitál Lucie Bílé je již zahájen, určitě tento hodnotný vánoční dárek potěší Vaše blízké," dodala produkční.

Vstupenky na sezení zakoupíte za 590, 690 a 790 korun. On-line rezervace ZDE.

Autor: red., M. Horáková

Fotogalerie

Další články z rubriky

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Také s lákavým titulem - Úča musí pryč

Muž, který tančil v ohni

Muž, který tančil v ohni

Setkání s Josefem Formánkem

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.