Sobota 20. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - obcasny-Déšť

21.04.2024 - Neděle

Teplota: 6 / 1 - Zataženo

Kulturní zážitek jako vánoční dárek

16. prosince 2018 - 10:22

Zpět na seznam článků

Zábřežský kulturák láká na dárky ve formě vstupenek a poukazů

Kulturní zážitek jako vánoční dárek

Kulturní zážitek jako vánoční dárek zdroj foto: FB ZK

Už začátkem prosince zahájil kulturní dům v Zábřehu prodej dárkových poukazů na příští rok. Ty se mohou stát kromě jiného i zajímavým dárkem pro letošní Vánoce. Poukázky v hodnotě tisíc, jeden a půl tisíce a dva tisíce korun a podle zájmu i vyšší jsou pro zájemce připraveny v infocentru kulturního domu. Držitel poukazu v hodnotě alespoň patnáct set korun bude moci při zakoupení vstupenky na pořad v kulturním domě nebo filmové představení v kině Retro uplatňovat slevu ve výši deseti procent. Z hodnoty poukazu pak bude po celý příští rok hodnota zakoupených vstupenek průběžně odečítána, a to až do úplného vyčerpání předplacené částky.

Jako originální vánoční dárek lze zakoupit také vstupenky na akce pořádané zábřežským kulturním domem v příštím roce.

Jedná se například o březnové koncerty kapel Rybičky 48 a Dymytry, dubnové vystoupení zpěvačky Dashy se skupinou Pajky Pajk Quartet Martina Kumžáka, kterou mohou diváci aktuálně slyšet v pořadu StarDance, nebo květnový dýchánek s legendárními Třemi sestrami. „Největším současným hitem jsou u nás vstupenky na pořad Partička, který se v Zábřehu uskuteční 26. března. Vystoupení Suchánka, Genzera a spol ve dvacet hodin je již vyprodané a rychle ubývají i lístky na představení, které se nám podařilo dojednat na půl šestou,“ informoval Zdeněk David ze Zábřežské kulturní. Příznivcům divadla je nabízena možnost zakoupit abonentku na dvě skupiny divadelního předplatného nebo vstupenku na březnové představení Divadla Járy Cimrmana Vražda v salónním coupé.

V nabídce určené především pro seniory figurují taneční odpoledne s Holóbkovou mozekou nebo populárním Duem Jamaha, děti se mohou těšit na karneval s Míšou Růžičkovou nebo setkání s Michalem Nesvadbou, který bude v dubnu slavit dvacet let v Kouzelné školce. „Zajímavým tipem může být také vstupenka na talk show populárního kněze Zbigniewa Czendlika, diashow cestovatele Jirky Kolbaby nebo zábavný pořad Úsměvy Zdeňka Trošky,“ uzavřel předvánoční nabídku domu kultury Zdeněk David.

Autor: red., z.k.

Fotogalerie

Kulturní zážitek jako vánoční dárek           zdroj foto: FB ZK

Další články z rubriky

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Pozvánka na koncert v kostele svaté Barbory

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Také s lákavým titulem - Úča musí pryč

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.