Sobota 20. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - obcasny-Déšť

21.04.2024 - Neděle

Teplota: 6 / 1 - Zataženo

Levnější vstupenka na Flám fest jen do konce srpna

17. srpna 2018 - 14:22

Zpět na seznam článků

Třetí ročník open air festivalu

Levnější vstupenka na Flám fest jen do konce srpna

Levnější vstupenka na Flám fest jen do konce srpna zdroj: z.k.

Zábřežský hudební festival Flám fest sice vypukne na zdejším bazénu až v sobotu 8. září, ale levnější vstupenku si mohou zájemci pořídit pouze do konce srpna. „V tuto chvíli je prodáno hodně přes tisíc vstupenek, což je potěšující. Ty za dvě stě čtyřicet korun budeme nabízet jen do konce prázdnin, od 1. září cena vstupného podraží o stokorunu,“ informoval Zdeněk David ze Zábřežské kulturní.

Třetí ročník open air festival nabídne „nadupanou“ hudební jízdu pro široké spektrum návštěvníků, od teenagerů až po lidi v seniorském věku.

Příchozím se postupně představí jedna z nejhranějších skupin současnosti, cenami ověnčená Mirai. Svižná regionální kapela Burani z New Jersey s dechovou sekcí, partička skvěle sehraných muzikantů Legendy se vrací, prezentující svým nezaměnitelným podáním megahity Pink Floyd, Led Zeppelin, AC/DC, Queen či Deep Purple, a také nevšední kapela studentů a absolventů školy Jedličkova ústavu The Tap Tap.THE TAP TAP zdroj foto: z.k.

Před půlnocí se na pódium se svou kapelou vyhoupne hlavní festivalová hvězda, jeden z nejžádanějších domácích písničkářů Xindl X, který má na kontě pěknou řádku chytlavých hitů, jakými jsou Anděl, Láska v housce nebo Dysgrafik. „Celý hudební mix pak ošéfuje legenda rozhlasového éteru – dýdžejka a moderátorská ikona Rádia Haná Martina Kvítko Procházková,“ doplnil výčet účinkujících na největším zábřežském festivalu David.

XINDL X zdroj foto: z.k.

Kromě prodejních míst Zábřežské kulturní jsou lístky na Flám fest k dispozici také v síti smsticket. Pořadatelé upozorňují, že děti zaplatí za vstup na akci symbolickou padesátikorunu, podmínkou je však doprovod rodičů.

Autor: red., z.k.

Fotogalerie

Levnější vstupenka na Flám fest jen do konce srpna   zdroj: z.k.

Další články z rubriky

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Pozvánka na koncert v kostele svaté Barbory

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Také s lákavým titulem - Úča musí pryč

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.