Středa 24. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Zdravotní indispozice řidiče během jízdy

24.04.2024 - Zdravotní indispozice řidiče během jízdy - Skončila...

Počasí

24.04.2024 - Středa

Teplota: 8 / 4 - obcasny-Déšť

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 2 - Přeháňky-Déšť

Na májovém jarmarku v Zábřeze vystoupí také šumperská skupina Holátka

25. dubna 2017 - 10:25

Zpět na seznam článků

Pestrý program potrvá do večerních hodin

Bohatá nabídka občerstvení, nejrůznějšího jarmarečního zboží, pestrý kulturní program, autosalon vozů známých značek a celá řada doprovodných aktivit čeká na návštěvníky zábřežského májového jarmarku, který se uskuteční tradičně o státním svátku 1. května – letos v pondělí v okolí kulturního domu.

Program vyhledávané zábřežské akce slibuje zajímavé vyžití pro všechny věkové kategorie. Adrenalin a zábavu si užijí zejména malé i odrostlejší děti, které se mohou těšit nejen na tradiční lunapark, ale i stanoviště dětské scény ZŠ a DDM Krasohled nebo městské policie, navštívit budou moci také skautskou táborovou osadu nebo výstavu drobného hospodářského zvířectva. „Novinkou letošního májového jarmarku bude unikátní výstava uspořádaná skautským oddílem Šavani ve velkém sále kulturního domu a také ukázka kovářského řemesla,“ uvedl Zdeněk David z pořádající Zábřežské kulturní.

Zdeněk David z pořádající Zábřežské kulturní foto: archiv šumpersko.net

Program, který začne na pódiu vedle kulturního domu v devět hodin ráno a potrvá do večerních hodin. „Nabídne vystoupení dechového orchestru místní základní umělecké školy, slavícího letos dvacet let od svého založení, folk z Litovle v podání kapely Noaco, šumperskou country skupinu Holátka, big beat kapely Corouhave a na závěr rockovou smršť domácích Atomů. Představí se rovněž několik skupin úspěšných zábřežských mažoretek a tanečních skupin moderního tance,“ přiblížil program organizátor.

ilustrační snímek zdroj foto: z.k.

ilustrační snímek zdroj foto: z.k.

Pořadatelé upozorňují, že v souvislosti s pořádáním jarmarku dojde už od časných ranních hodin 1. května k úplné uzavírce části ulic ČSA, Postřelmovská a celého náměstí Osvobození. „Uzavírka a objížďky budou označeny dopravním značením. Po dobu uzavírky nebude obsluhována autobusová zastávka na nám. Osvobození, zastávka u polikliniky bude přemístěna na ulici Bezručova,“ dodal Zdeněk David.

Autor: red., z.k.

Fotogalerie

Další články z rubriky

Zdravotní indispozice řidiče během jízdy

Zdravotní indispozice řidiče během jízdy

Skončila dopravní nehodou na dálnici D35

Záchranáři všech složek umocní svou pomoc veřejnosti

Záchranáři všech složek umocní svou pomoc veřejnosti

Budou společně darovat krev ve FN Olomouc

Řidič podcenil rychlost

Řidič podcenil rychlost

Dopravní nehoda se neobešla bez zranění

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.