Pátek 19. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

18.04.2024 - Český pianista Michal Mašek v Zábřehu - Pozvánka na...

Počasí

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - Přeháňky-Déšť

One-man show Ondřeje Sokola v Šumperku

19. února 2017 - 10:09

Zpět na seznam článků

Diváky zaručeně pobaví

Svým sólovým vtipným stand-up představením Celebrity přijede do Šumperka ve středu 15. března rozesmát až k slzám populární herec, bavič, uznávaný režisér a šumperský rodák Ondřej Sokol.

Jak už sám název napovídá, během svého výstupu prozradí mnohé na sebe, ale i na své kolegy z umělecké branže. „V tomto případě je člověk na jevišti sám za sebe. Vypráví věci ze svého života. Vždyť stand-up comedy jsou přece založené na tom, že lidé jsou výjimečně upřímní a rozebírají i věci, které by jinde neřešili,“ říká sám Ondřej Sokol.

Celebrity - Ondřej Sokol zdroj foto: dk

Show jednoho herce je oblíbená především v Americe a v Anglii, u nás je teprve na začátku. Část představení je připravená, část se ale skládá z improvizace, kterou si dokonale vyzkoušel v legendárním pořadu Partička. Na domovské scéně, tedy v divadle Studio DVA, měla hra premiéru 13. října. Od té doby bývá pravidelně vyprodána. Představení sám napsal, zrežíroval a je jeho jediným účinkujícím. Spojil tak dohromady profese, které ho poslední roky provázejí. „Je to něco mezi románem na jevišti, epickým vyprávěním a zvláštním odlehčeným hraním," doplňuje Ondřej.

Celebrity zdroj: divadlo Studio DVA

Šumperský rodák má na svém kontě přes třicet režií, více než padesát divadelních, televizních a filmových hereckých rolí a minimálně deset her přeložil. S divadlem Studio DVA spolupracuje sedmý rok. „Ondřej Sokol dokáže sám sebe s osobitým humorem shodit, jednotlivé neuvěřitelně vtipné historky umí pěkně herecky ošperkovat a vygradovat. Určitě se proto u představení Celebrity královsky pobavíte,“ prozradila produkční domu kultury Michaela Horáková.

Na představení Celebrity se můžete těšit ve středu 15. března od půl osmé večer ve velkém sále domu kultury. Vstupné na sezení je za 220, 260 a 300 korun. Rezervace vstupenek ZDE

Autor: red., M. Horáková, zdroj foto: DK

Fotogalerie

Další články z rubriky

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Pozvánka na koncert v kostele svaté Barbory

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Také s lákavým titulem - Úča musí pryč

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.