Zde je místo pro Vaši reklamu
Zde je místo pro Vaši reklamu
Zde je místo pro Vaši reklamu
Pátek 19. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

18.04.2024 - Český pianista Michal Mašek v Zábřehu - Pozvánka na...

Počasí

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 4 - Přeháňky-Déšť

Zde je místo pro Vaši reklamu

Policisté hledají svědky dopravní nehody na dálnici D 35

16. února 2018 - 10:36

Zpět na seznam článků

Žádají je o pomoc při objasnění okolností

Policisté hledají svědky dopravní nehody na dálnici D 35

Ve středu 13. února jsme informovali o dopravní nehodě dvou nákladních vozidel, která od šesté hodiny ranní téměř na celé dopoledne zablokovala provoz na 239. km dálnice D 35 ve směru z Mohelnice na Olomouc.

Ke kolizi došlo v katastru obce Loštice. „Řidič nákladního vozu Iveco byl podle svého vyjádření nucen z důvodu poruchy odstavit vůz při pravém okraji komunikace ve směru na Olomouc, a to již v patnáct minut po čtvrté hodině ráno. V šest hodin pak na místě došlo k dopravní nehodě, kdy do odstaveného vozu zezadu narazil řidič nákladní jízdní soupravy Iveco s přívěsem,“ uvedla tisková mluvčí policie Olomouckého kraje Jiřina Vybíhalová.

DN na D35 zdroj foto:PČR

Policisté žádají případné svědky, kteří v uvedený den v čase od 04.15 hodin do 06.00 hodin projížděli úsekem dálnice D 35 ve směru z Mohelnice na Olomouc a zaregistrovali přítomnost nákladního vozidla odstaveného u krajnice, aby kontaktovali policisty buď na tel. čísle 735 788 600, nebo na bezplatné lince 158. „Jakákoliv Vámi poskytnutá informace může přispět k přesnému objasnění okolností a příčin, za kterých k předmětné dopravní nehodě došlo,“ obrací se na veřejnost Jiři Vybíhalová.

Autor: red., pis. zdroj foto: PČR

Fotogalerie

Související články

Další články z rubriky

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.