Pátek 19. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - Přeháňky-Déšť

Přibalte si do kufru nejvýhodnější cestovní pojištění. Poradíme vám.

12. června 2014 - 13:43

Zpět na seznam článků

Zvolte si pojištění od České průmyslové zdravotní pojišťovny

Přibalte si do kufru nejvýhodnější cestovní pojištění. Poradíme vám.

ČPZP

Chcete prožít letní dovolenou bez starostí? Máme pro vás tip! Dozvíte se, proč uzavřít cestovní pojištění a proč zvolit pojištění právě od České průmyslové zdravotní pojišťovny (ČPZP).

Máte sbaleno opravdu vše? Na letní dovolenou bychom neměli cestovat bez slunečních brýlí a opalovacího krému, ale nesmíme zapomenout ani na cestovní pojištění, které by mělo tvořit nedílnou součást našich cest. My vám dnes poradíme, proč je dobré pojistit si dovolenou právě u ČPZP.

Víte o právě probíhajících slevách?

ČPZP pro své klienty připravuje stále nové výhody. Těmi nejnovějšími v oblasti cestovního pojištění jsou:

Akce pro on-line uzavřené cestovní pojištění

Až do konce června si můžete uzavřít cestovní pojištění se slevou ve výši 10% z celkového pojistného pro smlouvy sjednané on-line. Již nyní si tedy můžete uzavřít pojištění na vaši dovolenou, která bude například až v srpnu  odkaz ZDE. Akce se vztahuje na pojištěnce i nepojištěnce ČPZP.

Akce pro studenty

Od nového roku jsme pro své klienty připravili další bonusovou nabídku. Studenti ve věku od 18 do 25 let s námi cestují za ceny pro věkovou kategorii 0 až 17 let. Cena pojištění může být již od 6 Kč za den při cestě na Slovensko. Bonusová nabídka se vztahuje na všechny typy cest. Cena ročního pojištění léčebných výloh pro studenta zahrnující au-pair pobyt po Evropě je 2 957 Kč.

ilustrační snímek

Všechny slevy se sčítají.

Proč nezapomenout na cestovní pojištění?

Obecně se nevyplácí spoléhat pouze na zákonné pojištění, které platí v rámci Evropské unie. Evropský průkaz pojištěnce (modrá plastová kartička od vaší zdravotní pojišťovny) vám v zemích Evropské unie zajistí nárok na lékařsky nezbytnou zdravotní péči za stejných podmínek jako místním pojištěncům, ovšem bez jakékoliv repatriace (převozu). Ta není hrazena vůbec.

Na cestách se může přihodit opravdu cokoliv. Pojištění, které nabízí ČPZP vás  „za pár korun“ zbaví zbytečných starostí a případných značných finančních nákladů za vynaloženou lékařskou péči, ztrátu zavazadel či pokryje případnou neúmyslně vámi způsobenou škodu. V základní ceně pojištění jsou zahrnuty i asistenční služby cestovní a předcestovní asistence, jako například nasměrování pojištěného do smluvního zdravotnického zařízení či pomoc při ztrátě dokladů, informace o měně či očkování v cílové zemi.

ilustrační snímek

ČPZP nabízí svým klientům speciální cestovní pojištění za zvýhodněné denní sazby pro turistické i pracovní cesty do celého světa od svého partnera České podnikatelské pojišťovny (ČPP) v cenově výhodných balíčcích. Balíček STANDARD obsahuje pojištění léčebných výloh a pojištění odpovědnosti za škody, balíček KOMPLET zahrnuje navíc připojištění zavazadel a pojištění úrazu.

A nejen to. Na pobočkách ČPZP si můžete pojistit storno cesty, pojištění nevyužité dovolené či zpoždění letu nebo zavazadel.

Kolik stojí pojištění?

Rodinná desetidenní dovolená do Egypta, který je pro cestovní pojištění považován za evropskou oblast, vyjde čtyřčlennou rodinu pojištěnou u ČPZP na 400 Kč s pojistným krytím léčebných výloh a za balíček KOMPLET zaplatí 780 Kč.

ilustrační snímek

Pojistit se může celá rodina na jedné pojistné smlouvě, a to i když všichni účastníci nejsou klienty ČPZP. Cena pojištění pro nepojištěnce ČPZP je o něco málo vyšší.

Tip:

Na pobočkách ČPZP se můžete pojistit ode dne sjednání cestovního pojištění, smlouvy uzavřené on-line je možno uzavřít s platností od dne následujícího.

Stalo se:

V lednu letošního roku klientka cestovala do Tuniska, kde si při koupání v moři zlomila nohu. Celkové náklady na léčbu, operaci a převoz zpět do České republiky přesáhly výši 500 000 Kč.  Za klientku uhradila vše ČPP, neboť měla uzavřeno cestovní pojištění. Navíc z pojištění trvalých následků bude čerpat finanční odškodnění.

Přejeme vám na vašich cestách mnoho krásných zážitků doprovázených pěkným počasím.

Vaše Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Autor: PR

Fotogalerie

ČPZP

Další články z rubriky

Speed Marathon 2024 v Olomouckém kraji

Speed Marathon 2024 v Olomouckém kraji

Řidiči lehkou nohu na plynu

Loučení s legendárními Tornády v Olomouci

Loučení s legendárními Tornády v Olomouci

Konec dalších starých vlaků

Cesty napříč Tureckem

Cesty napříč Tureckem

Pozvánka do kina Retro

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.