Středa 24. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Zdravotní indispozice řidiče během jízdy

24.04.2024 - Zdravotní indispozice řidiče během jízdy - Skončila...

Počasí

24.04.2024 - Středa

Teplota: 8 / 4 - obcasny-Déšť

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 2 - Přeháňky-Déšť

Reklamovat můžete i služby u kadeřníka

22. června 2017 - 06:48

Zpět na seznam článků

Zákaznice si stěžovala na neodborné provedení

Reklamovat můžete i služby u kadeřníka

ilustrační snímek zdroj: čoi

Spotřebitel má nejen nárok na reklamaci zboží, ale i na reklamaci poskytovaných služeb. A to platí i u kadeřníka. Na základě podnětu nespokojené spotřebitelky se Česká obchodní inspekce Ústeckého a Libereckého kraje zaměřila na kontrolu podnikatelky, která nabízí služby kadeřnictví, manikúry a pedikúry.

Šetřením bylo zjištěno porušení zákona o ochraně spotřebitele, kdy spotřebitelka, která podala reklamaci na kadeřnické služby, k ní neobdržela písemné potvrzení. „Podnět se týkal reklamace na neodborně provedenou kadeřnickou službu a nevystavení písemného potvrzení o uplatnění reklamace. Konkrétně se jednalo o to, že podnikatelka nevystavila písemné potvrzení o uplatnění práva reklamovat kadeřnické služby. Zjištěné porušení zákona bylo řešeno prostřednictvím pokuty na místě,“ uvedla tisková mluvčí Ivana Divišová.

Dále inspektoři provedli kontrolu dodržování deklarovaných cen, dle ceníku služeb umístěného na provozovně. „Tato povinnost byla dodržena,“ informovala mluvčí.

Autor: red., I. Divišová

Fotogalerie

ilustrační snímek                      zdroj: čoi

Další články z rubriky

Recyklované asfalty i betony

Recyklované asfalty i betony

Stávají se součástí staveb

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.