Středa 24. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Zdravotní indispozice řidiče během jízdy

24.04.2024 - Zdravotní indispozice řidiče během jízdy - Skončila...

Počasí

24.04.2024 - Středa

Teplota: 8 / 4 - obcasny-Déšť

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 2 - Přeháňky-Déšť

Šumperské Oko zve na řecký maraton s filmy Mamma Mia!

04. července 2018 - 14:59

Zpět na seznam článků

Pozvánka do kina

Největší letní filmová pohoda se vrací. A s ní i nakažlivě lenošivá nálada pohádkového ostrova Kalokairi, nesmrtelná ABBA a herci, kteří si s chutí zopakovali velkolepý řecký mejdan.

Šumperské Oko nabídne v předpremiéře 18. července velký řecký mejdan Mamma Mia! Here We Go Again, pokračování úspěšného muzikálu Mamma Mia!, který před deseti lety zboural kina po celém světě. Jen u nás se na tomto „ničení“ podílelo skoro sedm set padesát tisíc diváků.

pozvánka do kina zdroj foto: kino Oko

Sice to trvalo relativně dlouho, zato v pokračování dostanou diváci hned dva příběhy v jednom. „S prvním se vrátíme do časů, kdy byla Donna (Meryl Streep a Lily James) čerstvou absolventkou univerzity. Druhý příběh se odehrává přesně deset let po událostech prvního dílu, kdy zcestovalejší a moudřejší Sophie (Amanda Seyfried) plánuje velkolepé znovuotevření rodinného hotelu na Kalokairi. Oba příběhy se rafinovaně proplétají a propojují písničkami švédského hudebního zázraku jménem ABBA, ať už novými aranžemi kousků, které zazněly už v minulém díle, nebo hity, na něž se předtím nedostalo,“ zve na letní pohodu do kina Kamil Navrátil, ředitel kina Oko Šumperk.

pozvánka do kina zdroj foto: kino Oko

K Řecku patří neodmyslitelně maraton, takže si před předpremiérou pustíme první díl. „Pro diváky, kteří si koupí vstupenky na předpremiéru bude vstupné na Mamma Mia! Pouze za 60 korun. Začátek promítání prvního dílu je v o půl šesté, od dvaceti hodin potom promítneme očekávané pokračování, navíc v novém revolučním zvuku Dolby Atmos,“ doplňuje informace Navrátil.

Vstupenky je možné rezervovat i koupit na stránkách kina.

Autor: red., K. Navrátil

Fotogalerie

Další články z rubriky

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Zahalí klášterní kostel do šansonového hávu

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Pro fanoušky připravuje valentýnský koncert s filharmoniky

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Pozvánka na koncert v kostele svaté Barbory

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.