fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Čtvrtek 25. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Zdravotní indispozice řidiče během jízdy

24.04.2024 - Zdravotní indispozice řidiče během jízdy - Skončila...

Počasí

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 2 - Přeháňky-Déšť

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 15 / 3 - PoloJasno

240 650 fitness kotelna

Šumperský hokejový klub odvolal trenéra

11. ledna 2018 - 13:03

Zpět na seznam článků

Pavel Hulva u týmu končí

Šumperský hokejový klub odvolal trenéra

Šumperský hokejový klub odvolal trenéra zdroj foto: archiv

Vedení Draků ve čtvrtek 11. ledna odvolalo z důvodu neuspokojivých výsledků a neplnění výkonnostních cílů klubu trenéra mužského týmu Pavla Hulvu. Tým dočasně povede dosavadní asistent týmu Zdeněk Novosad.

Bývalý extraligový hráč Zlína a Vítkovic končil svoji kariéru v tehdy druholigovém Krnově, kde zároveň, jako hrající asistent, začal poznávat trenérské řemeslo. Přes nejvyšší soutěž v polských Tychách se dostal na Slovensko. Nejprve jako asistent Ladislava Svozila ve Zvolenu, poté jako asistent Antona Tomka v Košicích, se kterými získal extraligové zlato. Poté už jeho kroky vedly zpět do tuzemských soutěží. Celých pět sezón strávil u staršího dorostu Vítkovic, se kterými slavil stříbro a zlato. Po krátké výpomoci v Krnově se pro sezónu 2016/2017 stal koučem druholigového Slezanu Opava.

trenér Pavel Hulva zdroj foto: Draci Šumperk

Sezónu 2017/2018 začal Pavel Hulva u týmu Draků ze Šumperka, ale jeho mise končí předčasně v lednu, zejména z důvodu neuspokojivých výsledků.

Na domácím ledě sice Draci dokázali soupeře přehrávat rozdílem několika tříd, nicméně nevyhnuli se výbuchům s týmy z nižších pater tabulky. Zejména tyto prohry znamenají, že se Drakům vzdaluje druhé místo op základní části, což byl rovněž předsezónní cíl.

Autor: red., T. Ostřanský

Fotogalerie

Šumperský hokejový klub odvolal trenéra       zdroj foto: archiv

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.