fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Čtvrtek 18. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

VIDEO. Hrad v ohrožení

17.04.2024 - VIDEO. Hrad v ohrožení - Jak si hasiči poradili s...

Počasí

18.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 1 - PoloJasno

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

240 650 fitness kotelna

TJ Jiskra Rapotín vs Troubelice 5:1

22. září 2014 - 09:30

Zpět na seznam článků

Soupeř si odvezl školení z produktivity

TJ Jiskra Rapotín vs Troubelice 5:1

spokojeni fanoušci sledují utkání Rapotín vs Troubelice foto:sumpersko.net

V sobotu 20. září se odehrálo na rapotínské trávě další kolo I.A třídy „A“, kdy proti sobě nastoupila mužstva TJ Jiskra Rapotín proti celku z Troubelic. Papírový favoritem zápasu byly Troubelice, protože toho času okupovaly šesté místo v tabulce průběžného pořadí s 10 body. Naopak Rapotín po prohře 4:1 v Lošticích se krčil na osmém místě s devíti body.

Rapotín vs Troubelice

Hosté vkročili do zápasu ofenzivně a snažili se zatlačit domácí do jejich obranné poloviny. Míč měli převážně na svých kopačkách, ale dobře zformovaná rapotínská obrana nedávala žádný prostor pro finální zakončení.

FOTOGALERIE zápasu Rapotín vs Troubelice

Přišla však 15“ zápasu, kdy se domácí celek po sérii rychlých nahrávek dostal do útočné poloviny a Indra nádherným centrem do malého vápna posadil míč na hlavu Štěpána Hudce, který poslal míč k pravé tyči bezmocného troubelického brankaře 1:0.

Rapotín vs Troubelice

Rapotín vs Troubelice

Rapotín vs Troubelice

V té době ještě Troubelice netušily, že budou inkasovat branky v pětiminutových cyklech. Hosté se nevzdávali a nadále působili ofenzivním dojmem, opět tlačili na domácí tým, ale opět to byli domácí, kteří ve 20“ skórovali. Tentokrát vybojovali rohový kop, z pravé strany, ke kterému se postavil Strnad, ten posadil míč na hlavu Valentovi, který poslal míč přes troubelického brankaře do sítě 2:0.

Rapotín vs Troubelice

Rapotín vs Troubelice

Rapotín vs Troubelice

Domácí fanoušci byli spokojeni a na kopačky Jiskry se dostala potřebná pohoda a klid. Za dalších pět minut přidal další branku tentokrát Iindra, který ve 25“ dostal tutovku od Březiny do malého vápna a levou nohou poslal míč k levé tyči troubelického brankaře, který se jen bezmocně otočil a nevěřil svým očím, tahal míč ze sítě potřetí 3:0.

Rapotín vs Troubelice

Rapotín vs Troubelice

Rapotín vs Troubelice

To už na hřišti panovalo jen jedno mužstvo Jiskra Rapotín. Ve 42“ minutě zařízli soupeře čtvrtou brankou, kterou vstřelil Březina po Tunkrátově přihrávce. V poločase tak odcházel domácí tým s jednoznačným náskokem.

Vstup do druhého poločasu vyšel opět lépe hostům, kteří hýřili aktivitou a měli tendenci zápas ještě zdramatizovat. Jiskra spokojena s velkým náskokem polevila ve svém úsilí a přenechala iniciativu na Troubelicích. V 54“ minutě se podařilo hostům snížit na 4:1. Vstřelená branka je povzbudila a vyvářeli si další brankové příležitosti. Přišla 70“ zápasu a Březina po nahrávce Tunkráta zasadil pátý hřebík do troubelické branky 5:1. Konec zápasu opět patřil domácímu celku, který nepřipustil další změnu v konečném výsledku.

Jiskra vyškolila Troubelice v produktivitě a tři body tak zůstaly po zásluze doma. Nastal i posun v tabulce průběžného pořadí, kdy se domácí celek posunul na čtvrtou pozici s 12 body a Troubelice naopak klesly na devátou pozici s 10 body.

Rapotín vs Troubelice

Stanovisko trenéra Jiskry Rapotín Romana Maňky: “Naše hra v prvním poločase byla velmi nadstandartní. Hra vycházela ze zajištěné obrany s rychlými přihrávkami a přechodu do útočné poloviny soupeře. Hráči dodržovali taktiku zvolenou před zápasem včetně nacvičených standartních situací, které rozhodovaly. Rozdíl čtyř vstřelených branek v prvním poločasu byl působivý. Hráče jsem o poločasu striktně upozorňoval na možné sebeuspokojení z brankového náskoku, že je nutné i nadále pokračovat v herním stylu z prvního poločasu, ale bohužel došlo k tomu, čeho jsem se obával. Hráči ubrali z výkonu a soupeř dostal prostor, který využil ke snížení a k další třem brankovým příležitostem, které neproměnil. Pátá pojistka do soupeřovy branky vrátila naše hráče do hry a závěr poločasu byl opět v naší režii. Věřím, že zápas se musel líbit a určitě přinesl spokojenost pro domácí fanoušky.“

Jiskra Rapotín: Anděl, Hudec Bohuslav, Strnad, Holomek, Kocourek – 41“ Mrázek, Vicenec, Hudec Štěpán, Valenta, Tunkrát – 75“ Kunčický, Indra, Březina – 75“ Žerníček.

Autor: sol., foto: sumpersko.net

Fotogalerie

spokojeni fanoušci sledují utkání Rapotín vs Troubelice  foto:sumpersko.net

Další články z rubriky

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

Mezinárodní soutěž Horských služeb

Mezinárodní soutěž Horských služeb

Jeseníky reprezentovaly tři hlídky

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.