Úterý 16. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Loučení s legendárními Tornády v Olomouci

16.04.2024 - Loučení s legendárními Tornády v Olomouci - Konec...

Počasí

16.04.2024 - Úterý

Teplota: 12 / 6 - Zataženo

17.04.2024 - Středa

Teplota: 10 / 4 - obcasny-Déšť

Úderem pěstí poškodil hrací automat

20. července 2017 - 13:35

Zpět na seznam článků

Policie zjišťuje neznámého muže

Úderem pěstí poškodil hrací automat

policie zjišťuje tototožnost muže na foto zdroj:PČR

Kriminalisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění neznámého muže, podezřelého z poškození výherního hracího automatu v jedné z heren na  ulici Přerovské v Olomouci.

K poškození došlo dne 11. června v době mezi půl druhou a druhou v noci. „Muž úderem pěstí poškodil v herně dotykový displej výherního hracího automatu, u kterého seděl. Poškozené společnosti tak způsobil škodu za předběžně 8,4 tisíce korun,“ uvedla tisková mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková.

policie zjišťuje tototožnost muže na foto zdroj:PČR

Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na jeden rok. „Vedle něj seděl mladý muž, který může být důležitým svědkem při objasnění případu,“ sdělila Irena Urbánková.

policie zjišťuje tototožnost muže na foto zdroj:PČR

Pokud by někdo z občanů muže poznal, nebo by disponoval informacemi, které by vedly k jeho ztotožnění, ať kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 3 buď osobně nebo telefonicky na adrese Smetanova 14, Olomouc, tel. 974 766 711, nebo kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Autor: red., pis, zdroj foto: PČR

Fotogalerie

policie zjišťuje tototožnost muže na foto                   zdroj:PČR

Další články z rubriky

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.