Zde je místo pro Vaši reklamu
Zde je místo pro Vaši reklamu
Zde je místo pro Vaši reklamu
Čtvrtek 25. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Prvního máje se do Zábřehu sjede celý region

25.04.2024 - Prvního máje se do Zábřehu sjede celý region - K...

Počasí

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 3 - Přeháňky-Déšť

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 13 / 2 - Oblačno

Zde je místo pro Vaši reklamu

V Šumperku připravují popularní festival „Divadlo v parku“

27. května 2017 - 12:25

Zpět na seznam článků

Diváci se mohou těšit na atraktivní program

V Šumperku připravují popularní festival „Divadlo v parku“

Divadelní fotbálek 2016 - jedna z akcí pořádaných DŠ zdroj foto: archiv šumpersko.netDivadelní

Na letní scéně v Sadech 1. máje proběhne ve dnech 8. až 11. června již 24. ročník festivalu „Divadlo v parku“, který každoročně pořádá Divadlo Šumperk.

pozvánka zdroj: DŠ

Prvním hostujícím souborem je Činoherní studio Bouře s inscenací „Jenom život“.  V hlavních rolích této komedie se skvělými dialogy uvidíme vynikající herecký manželský pár - Antonii Talackovou a Igora Bareše.

Jenom život zdroj:DŠ

V pátek 9. června zajisté zaujme diváky představení „Romantický víkend“ s aktéry Petrou Špalkovou (nositelka Ceny Thálie, Českého lva a řady dalších ocenění) a Janem Novotným, který je známým filmovým hercem a skvělým dabérem. Tato komedie z pera třetího nejhranějšího dramatika Velké Británie (hned za W. Shakespearem a A. Ayckbournem) Johna Godbera byla nominována na Nejlepší komedii roku.

Romantický víkend zdroj: DŠ

Třetí den festivalu (sobota 10. června) bude patřit Klicperovu divadlu Hradec Králové, jehož soubor obohatí festival současnou komedií „Bez bab! aneb Kutloch“.  Jak se dá přežít nakupování s drahou polovičkou? Kdo protáhne svou ženu rychleji obchoďákem? Mají muži své dny? Pokud si také kladete tyto otázky, určitě se budete celý večer úžasně bavit!

BEZBAB zdroj: DŠ

V neděli 11. června uzavře celý festival Divadlo Šumperk s nejúspěšnější komedií této sezóny. „Dokonalá svatba“ Robina Hawdona patří díky důmyslné zápletce plné nečekaných zvratů, záměn, výmluv, lží a odhalení mezi stálice na repertoáru všech divadel v Evropě i Americe.

Dokonalá svatba zdroj:DŠ

Začátek všech představení je v jednadvacet hodin. „V případě nepříznivého počasí se produkce přesouvá do budovy Divadla Šumperk. Vstupenky jsou v předprodeji v pokladně divadla a před začátkem představení také v místě konání,“ zve na festival tajemnice šumperského divadla Táňa Mládková.

Autor: red., T. Mládková

Fotogalerie

Divadelní fotbálek 2016 - jedna z akcí pořádaných DŠ           zdroj foto: archiv šumpersko.netDivadelní

Další články z rubriky

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.