Středa 24. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Zdravotní indispozice řidiče během jízdy

24.04.2024 - Zdravotní indispozice řidiče během jízdy - Skončila...

Počasí

24.04.2024 - Středa

Teplota: 8 / 4 - obcasny-Déšť

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 2 - Přeháňky-Déšť

V Zábřehu přivolají Vánoce zvoněním

09. prosince 2017 - 10:13

Zpět na seznam článků

Kapela Atom zahraje vánoční koledy v netradičním rockovém balení

V Zábřehu přivolají Vánoce zvoněním

Zábřeh - vánoční atmosféra 2016 zdroj foto: z.k.

Také letos přivolají v Zábřehu vánoční svátky společným zvoněním na zvonky, zvonečky a rolničky. Stane se tak v rámci tradičního vánočního jarmarku o třetí adventní neděli 17. prosince. „Nejen děti, ale i dospělé zveme před pódium vedle vánočního stromu na Masarykově náměstí, kde v šestnáct hodin společně symbolicky zahájíme období letošních vánočních svátků,“ zvou pořadatelé ze Zábřežské kulturní.

Zatímco Masarykovo náměstí obsadí trhovci s nabídkou rozmanitého vánočního sortimentu již od brzkých ranních hodin, kulturní program na pódiu zahájí dvě hodiny po poledni. Vystoupí v něm žesťový kvintet členů dechového orchestru, zábřežští Trubači, domácí folková legenda Madalen a kapela Atom, která rovněž zahraje vánoční koledy, ovšem v netradičním rockovém balení.

pozvánka FB kapela ATOM

Příchozí děti i dospělí si budou moci přivolat štěstí zazvoněním na zvon pocházející z muzea ve věži kostela sv. Bartoloměje nebo si odnést Betlémské světlo, které poskytnou místní skauti.

Hlavně pro děti bude v Galerii Tunklův dvorec na náměstí připravena tvůrčí dílna nabízející výrobu vánočních ozdob či zdobením perníčků a svíček. Rovněž dospělé jistě potěší promítání animovaných příběhů legendárního Krtečka, které budou pořadatelé nabízet v galerii během celého odpoledne až do osmnácti hodin.

Autor: red., z.k.

Fotogalerie

Zábřeh - vánoční atmosféra 2016        zdroj foto: z.k.

Další články z rubriky

Recyklované asfalty i betony

Recyklované asfalty i betony

Stávají se součástí staveb

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.