Zde je místo pro Vaši reklamu
Zde je místo pro Vaši reklamu
Zde je místo pro Vaši reklamu
Úterý 16. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Loučení s legendárními Tornády v Olomouci

16.04.2024 - Loučení s legendárními Tornády v Olomouci - Konec...

Počasí

16.04.2024 - Úterý

Teplota: 12 / 6 - Zataženo

17.04.2024 - Středa

Teplota: 10 / 4 - obcasny-Déšť

Zde je místo pro Vaši reklamu

Výsledky soutěže Hafan Sympaťák 2011

15. prosince 2011 - 08:31

Zpět na seznam článků

Právě dnes Dusty slaví 14 narozeniny

Výsledky soutěže Hafan Sympaťák 2011

Hafan Sympaťák 2011 foto:sumpersko.net

Zdravím vás milí čtenáři, dnes na Mikuláše bych se s vámi rád podělil o výsledky hlasování ve čtenářské soutěži HAFAN SYMPAŤÁK 2011. Tato čtenářská soutěž byla pokračováním letošní jubilejní oblíbené psí soutěže Šumperský Hafan 2011,který se konal již po páté. Psali jsme o ni, jak probíhala soutěž.

Hlasovat jste mohli od 25. září do 1. prosince. Přišly nám na adresu redakce desítky hlasů a já vám tedy dnes, na své čtrnácté narozeniny, mohu s radostí slavnostně oznámit výsledky. Nevyhrála sice žádná z mých letitých kamarádek a oblíbenkyň, a to jsem v naší redakci nenápadně protěžoval Eimy, Ťapku i Cibulku, ale i tak jsou vítězky skutečnými sympaťačkami.

3. místo  si odnáší německá ohařka MARILYN (soutěžní číslo 3), majitelka paní Irena Semencová z Petrova na Desnou.

Marylin

2. místo a tedy i pomyslnou stříbrnou medaili uhájilo štěňátko anglického kokršpaněla JESSIE (soutění č.1), majitelka Anetka Friczlová ze Šumperka

Jessie

1. místo   "Šumperský hafan SYMPAŤÁK 2011" získala soutěžící s číslem 19 basetka WENDY, majitelka Markéta Polášková ze Starého  Města

Vendy

Všem blahopřejeme

Milé vítězky, všem soutěžícím i jejich doprovodům děkuji, že si umíte tak pěkně hrát. Jsou to krásné holky a určitě dělají radost svým páníčků. Ale chci Vám popřát i k Vánocům a do nového roku 2012 spoustu zdraví a dobré a hodné páníčky.  Narodil jsem v roce 1997, v roce velkých povodní. Skoro devět let píšu s paničkou noviny, mohu se pyšnit šesti potomky a už ani nevím kolikati vnoučaty. Pokud vás moje články zajímají, koukněte se na mou rubriku Zlatý retriever radí a třeba se i něčemu přiučíte. 

Dusty

Tak v roce 2012  na shledanou.  Váš zlatý retriever Dusty

Pro první tři pejsky a jejich pánečky, máme připraveny zajímavé ceny, které věnovaly firmy: Fitmin, eshop Chovatelův svět. Dům kultury Šumperk ve spolupráci se Zábavním centrem MAJÁK věnoval vstupenky na koncert skupiny Lunetic. Netsimple Conspiracy s.r.o. věnuje "Kšíry HEART s vodítkem (různé barvy a velikosti S-L)" Připraveno je mnoho dalších překvapení.Redakce se spojí s výherci kvůli předání cen.

Autor: psí redaktor Dusty

Fotogalerie

Hafan Sympaťák 2011             foto:sumpersko.net

Související články

Další články z rubriky

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.