Sobota 20. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - obcasny-Déšť

21.04.2024 - Neděle

Teplota: 6 / 1 - Zataženo

Zábřeh přivítá herecké legendy

26. července 2017 - 11:59

Zpět na seznam článků

Atraktivní divadelní předplatné

Jaroslav Dušek, Simona Stašová, Oldřich Vízner, Jiří Bartoška, Nina Divíšková, Iva Janžurová – jména hereckých legend, které v průběhu podzimu zavítají do zábřežského kulturního domu. Ten pro příznivce divadla připravil v rámci divadelního předplatného čtyři kvalitní, převážně komediálně laděné tituly.

Podzimní sezonu zahájí v neděli 24. září kus režírovaným Janem Hřebejkem, komedie Manželské vraždění, v níž se představí Jaroslav Dušek a slovinská herečka Nataša Burger, českému divákovi známá především díky rolím ve filmech Horem pádem nebo Medvídek. „Představení je již téměř vyprodané, zbývá už jen několik míst, proto jsme již zahájili doprodej vstupenek na prosincový titul s Ivou Janžurovou,“ informoval produkční Vratislav Jarmar.

Manželské vraždění foto: P. Sankot - zdroj: ZK

„Cituplnou“ komedii Báječná neděle v parku Crève Coeur, hru významného amerického dramatika Tennessee Williamse, si zvolila Iva Janžurová i pro svůj režijní debut na divadle. Do Zábřeha jej přijede představit spolu se Sabinou Remundovou, Barborou Munzarovou a Lucií Žáčkovou v pondělí 11. prosince.

Baječná neděle v parku Creve Coeur zdroj foto: ZK

Divadelní nabídku během podzimních měsíců doplní ještě divácký hit Římské noci se Simonou Stašovou a Oldřichem Víznerem a komedie Jana Kačera Moje hra, v níž se ve velmi nezvyklé roli objeví Jiří Bartoška. Sekundovat mu budou Nina Divíšková, Zuzana Bydžovská nebo Adéla Kačerová. „O termínech pro tato představení v současné době intenzivně jednáme a budeme o nich včas informovat. Každopádně doporučujeme sledovat webové stránky Zábřežské kulturní nebo náš facebook,“ nabádá Jarmar.

Autor: red.,z.k.

Fotogalerie

Další články z rubriky

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

Opera, výstava, kniha či obnova kaple

Nehoda při předjíždění na Šumpersku

Nehoda při předjíždění na Šumpersku

Kolize v Loučné nad Desnou se neobešla bez zranění

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.