Úterý 16. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Loučení s legendárními Tornády v Olomouci

16.04.2024 - Loučení s legendárními Tornády v Olomouci - Konec...

Počasí

16.04.2024 - Úterý

Teplota: 12 / 6 - Zataženo

17.04.2024 - Středa

Teplota: 10 / 4 - obcasny-Déšť

Zábřežské podzimní koncerty Bravo: Margita, Pecková, Willi…

17. června 2017 - 07:50

Zpět na seznam článků

Slevové karty jsou již v prodeji

Zábřežské podzimní koncerty Bravo: Margita, Pecková, Willi…

Štefan Margita zdroj foto: z.k.

U příležitosti recitálu Jaroslava Svěceného, jednoho z našich nejvýznamnějších houslistů, který se konal 11. června, zveřejnil zábřežský kulturní dům nabídku podzimní série koncertů cyklu Bravo. A je se na co těšit. Koncertní řadu, která začne psát již šestý rok své historie, ozdobí nejen světoznámí pěvci, ale i další významné osobnosti současné české hudební scény.

Úvod sezony obstará mládí, v neděli 10. září vystoupí v kostele sv. Barbory cembalistka Ellen Velíšková a kytaristka Eliška Balabánová. Po nich už ale v kulturním domě hvězda světového formátu – tenor Štefan Margita v doprovodu renomovaného brněnského ansámblu Moravské klavírní trio.

Štefan Margita zdroj foto: z.k.

Vstupenky na oba koncerty jsou již v prodeji. V říjnu se koncertní řada vrátí opět do kostela sv. Barbory, kde zahrají na housle a klavír Martina a Jan Schulmeisterovi. Listopad bude patřit recitálu česko – německé varhanice Barbary Marie Willi a v neděli 10. prosince vyvrcholí cyklus Bravo pěveckým recitálem světově proslulé mezzosopranistky Dagmar Peckové, kterou doprovodí soubor Barocco sempre giovane.

Slevové karty na koncerty Bravo Zábřeh v sezoně 2017/2018 nabízí kulturní dům za stokorunu, kartu pro dvě osoby lze zakoupit za 150 korun. „Držitelé slevových karet zaplatí za vstup na jednotlivé koncerty, kterých bude v příští sezoně deset, minimálně o 30 korun méně," uvedl Zdeněk David ze Zábřežské kulturní. Karty lze zakoupit na pokladně kulturního domu.

Autor: red., z.k.

Fotogalerie

Štefan Margita                                  zdroj foto: z.k.

Další články z rubriky

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Také s lákavým titulem - Úča musí pryč

Muž, který tančil v ohni

Muž, který tančil v ohni

Setkání s Josefem Formánkem

Losers Cirque Company v Šumperku

Losers Cirque Company v Šumperku

Přivezou nový cirkus

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.