Pátek 26. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Dietos vs Golems

25.04.2024 - Dietos vs Golems - Pozvánka na zápas

Počasí

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 13 / 2 - Oblačno

27.04.2024 - Sobota

Teplota: 17 / 7 - PoloJasno

Zábřežský FLÁM FEST nabídne hvězdný program

11. června 2017 - 19:30

Zpět na seznam článků

V prodeji jsou nyní vstupenky za zaváděcí cenu

Stejné datum, opět velmi příznivé vstupné a opět lákavá dramaturgie – i letos se chystá vtrhnout na zábřežský bazén loni zrozený festival Flám fest.

Také letos se se uskuteční 9. září a nabídne hudební jízdu pro široké spektrum návštěvníků. „Opět chceme nejen Zábřežákům nabídnout pohodový festival plný skvělé muziky, dobrého jídla i pití, který osloví všechny generace od teenagerů až po lidi v seniorském věku. Tomu odpovídá nejen složení účinkujících, ale i výše vstupného, která je díky podpoře partnerů velmi příznivá,“ popisuje Zdeněk David ze Zábřežské kulturní.

O5 a Radeček foto: archiv šumpersko.net

Taháků nabídne Flám fest hned několik. Tím největším bude pravděpodobně několikanásobná Zlatá slavice Petra Janů, slavící pětačtyřicet let na scéně, která spolu se skupinou Amsterdam představí nové rockové úpravy svých největších hitů. Zážitek slibuje také vystoupení tuzemské metalové legendy – skupiny Arakain.

Velmi krátké vlny zdroj foto: VKV

Regionální hudební scénu zastoupí skupina Vlny, formace dříve známá pod názvem Velmi krátké vlny, a především šumperští hitmakeři O5 a Radeček. „V současné době doprodáváme vstupenky za zaváděcí cenu 100 korun, následně jejich cena podraží na 200 korun a od září si je zájemci pořídí za 300 korun. Kromě prodejních míst Zábřežské kulturní jsou lístky na Flám fest k dispozici také v síti smsticket,“ informoval David.

Autor: red., z.k.

Fotogalerie

Další články z rubriky

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Zahalí klášterní kostel do šansonového hávu

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Pro fanoušky připravuje valentýnský koncert s filharmoniky

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Pozvánka na koncert v kostele svaté Barbory

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.