Zde je místo pro Vaši reklamu
Zde je místo pro Vaši reklamu
Zde je místo pro Vaši reklamu
Úterý 23. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Lesníci se připravují na kůrovce

23.04.2024 - Lesníci se připravují na kůrovce - První masivní...

Počasí

23.04.2024 - Úterý

Teplota: 10 / 0 - Zataženo

24.04.2024 - Středa

Teplota: 7 / 4 - obcasny-Déšť

Zde je místo pro Vaši reklamu

Zadaří se Drakům i ve Valašském Meziříčí?

25. září 2017 - 16:54

Zpět na seznam článků

Netradičně už v úterý

Zadaří se Drakům i ve Valašském Meziříčí?

ilustrační snímek zdroj foto: Draci Šumperk - Věra Václavková

Z posledních dvou zápasů plných šest bodů. Přesně taková je bilance šumperských Draků. Modrožlutí vylepšili nejen výsledkovou listinu, ale taktéž postavení v tabulce. Po šesti kolech jim náleží čtvrtá pozice. Aby svěřenci Pavla Hulvy natáhli šňůru vítězství na tři duely, potřebují uspět v domácím prostředí celku HC Bobři Valašské Meziříčí.

Valaši zatím nebodovali v jediném utkání ze všech odehraných, před svými fanoušky navíc střílí hodně gólů. Utkání HC Bobři Valašské Meziříčí – Draci Šumperk začne kvůli přehození termínu netradičně v úterý 26. září od osmnácti hodin.

Šumperku nevyšel start do nového ročníku třetí nejvyšší soutěže, úvodní zápasy s Kopřivnicí a Porubou jednoznačně prohrál, v tabulce mu svítila výstražná nula. V následující dvojici mačů nicméně přišel výborný obrat. Nejprve Draci zaskočili lídra tabulky z Hodonína, aby o kolo později slavili i v Opavě, kde vstřelili šest branek, soupeře smazali z ledu poměrem 6:1. Více ZDE

Po dvou dnech volna dračí mužstvo míří zpátky do akce, tentokrát si udělá výlet na území Zlínského kraje, kde ho vyzve Valašské Meziříčí. Bobři jsou pro Šumperské známou firmou. Vždyť na jaře s nimi svedli dramatickou čtvrtfinálovou bitvu, ze které nakonec vítězně vyšli Draci.

Utkání HC Bobři Valašské Meziříčí - Draci Šumperk vypukne z důvodu změny původního termínu zápasu již v úterý 26. září, první puk padne na led v 18.00 hodin. Podpořit Draky můžete vyrazit buď osobně, nebo alespoň sledovat textový přenos na serveru onlajny.com.

Autor: red., Martin Schwarz

Fotogalerie

ilustrační snímek                      zdroj foto: Draci Šumperk - Věra Václavková

Další články z rubriky

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.