Pátek 26. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Dietos vs Golems

25.04.2024 - Dietos vs Golems - Pozvánka na zápas

Počasí

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 14 / 1 - PoloJasno

27.04.2024 - Sobota

Teplota: 17 / 6 - SkoroJasno

Cestovatelka Hana Machalová v Šumperku

04. června 2021 - 07:36

Zpět na seznam článků

Zve na cestu po neuvěřitelných místech Evropy

Cestovatelka Hana Machalová v Šumperku

Cestovatelka Hana Machalová zdroj foto: DK

Sny si můžete začít plnit v každém věku. Cestovatelka a autorka knihy Do světa Hana Machalová je toho příkladem. Na cesty se vydala až na sklonku čtyřicítky, s malým dítětem a s průměrným platem. Ročně navštíví okolo šestnácti různých zemí. Své nevšední zážitky z cest povypráví ve čtvrtek 17. června v Šumperku.

Svět je pro Hanu Machalovou fascinujícím místem, jež stojí za objevování po celý život. Boří mýty o tom, že cestování je drahé, časově náročné a nebezpečné. Přitom sama autorka ideální podmínky pro cestování rozhodně nemá – stejně jako většina z nás. V žádném případě si ale nemyslí, že cestování po světě je určeno výhradně mladým, svobodným bez závazků, kteří mají spoustu času nebo peněz.

Vede populární přednášky zaměřené na levné cestování a dodává kuráž lidem, jimž brání překážky běžného života v plnění jejich cestovatelských snů. O své zážitky, rady a především nadšení se rozhodla podělit praktickým návodem, jak překonat obavy a vydat se do světa. Přesvědčí vás, že cestování je tu pro všechny bez rozdílu.

Cestovatelka Hana Machalová zdroj foto: DK

Nechte se tedy během přednášky přenést na 77 neuvěřitelných míst Evropy a okouzlit se její nekonečnou rozmanitostí. Uvidíte nová místa od Islandu po Kavkaz, která většina z nás ještě nenavštívila nebo o nich nemá tušení. Jsou tak zajímavá nebo blízko, že si je budete chtít dát na svůj budoucí cestovatelský seznam. Starý kontinent nabízí mnohem víc než místa dříve notoricky navštěvovaná davy turistů.

Cestovatelská přednáška s Hanou Machalovou se uskuteční ve čtvrtek 17. června od půl šesté večer v šumperském G-klubu. V prodeji je omezená kapacita vstupenek v hodnotě 120 korun.

Autor: red., Michaela Horáková - DK, zdroj foto: DK

Fotogalerie

Cestovatelka Hana Machalová    zdroj foto: DK

Další články z rubriky

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Zahalí klášterní kostel do šansonového hávu

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Pro fanoušky připravuje valentýnský koncert s filharmoniky

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Pozvánka na koncert v kostele svaté Barbory

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.