fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Úterý 23. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

V paneláku řešil osobní spory pyrotechnikou

23.04.2024 - V paneláku řešil osobní spory pyrotechnikou - Incident...

Počasí

23.04.2024 - Úterý

Teplota: 10 / 0 - Zataženo

24.04.2024 - Středa

Teplota: 7 / 4 - obcasny-Déšť

240 650 fitness kotelna

Czech Cycling Tour

09. srpna 2015 - 07:54

Zpět na seznam článků

O pohár hejtmana Olomouckého kraje

Czech Cycling Tour

Czech Cycling Tour

Velice silnou sestavu přihlásila stáj Etixx-Quick Step na letošní ročník závodu Czech Cycling Tour (CCT), který se uskuteční ve dnech 13. až 16. srpna v Olomouckém kraji.

Mezi sedmičkou jezdců nechybí dvojice českých cyklistů této stáje Zdeněk Štybar a Petr Vakoč, tedy dva poslední mistři země v závodu s hromadným startem a Štybar se navíc může pochlubit čerstvým etapovým vavřínem na Tour de France. „Tak silný celek ještě na CCT nestartoval. Jezdci budou určitě skvěle připraveni a v případě dvou Čechů Štybara a Vakoče také pořádně namotivovaní. Pro naše diváky je to ta nejlepší zpráva," řekl ředitel závodu Ján Svorada, který potvrdil i start druhého českého jezdce, Jana Bárty, který nechybí v definitivní sestavě stáje Bora-Argon 18 a třetím naším cyklistou na startu CCT, který jel Tour, je Leopold König, který v sestavě týmu Sky výrazně pomohl Britu Froomovi k celkovému prvenství a již dvakrát Czech Cycling Tour vyhrál.

startovní listina

Organizátoři v letošním roce zrušili Malé Czech Cycling Tour. „Míra oprav a rekonstrukcí silnic v Olomouci a celém kraji je obrovská a opravdu není možnost tento závod uspořádat,“ uvedl předseda organizačního výboru Jaroslav Vašíček.

Závod se pojede ve čtyřech etapách, a to na Uničovsku, z Mohelnice do Šternberka a z Olomouce do Dolan. Podrobnosti k etapám závodu najdou zájemci zde

Autor: red., K. Navrátilová

Fotogalerie

Czech Cycling Tour

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.