fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Pátek 19. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - Přeháňky-Déšť

240 650 fitness kotelna

Draci Pars Šumperk vs BK Nová Paka 4:1

30. července 2021 - 07:01

Zpět na seznam článků

Reportáž ze zápasu

Draci Pars Šumperk vs BK Nová Paka 4:1

Draci Pars Šumperk vs BK Nová Paka 4:1 zdroj foto: DŠ

Draci se na začátku prvního přípravného ve čtvrtek 29. července zápasu hledali, ale v dalším průběhu utkání jednoznačně převzali iniciativu hry. Většina zápasu se odehrála v obranném pásmu hostů. Nejprve se ve svém prvním startu za Draky představil Dávid Kohút, který krásným gólem zvedl publikum ze sedadel. Dále se dvěma trefami blýskla slovinská posila Rok Macuh a jednu branku vsítil Lukáš Kučera. Šumperk měl utkání jasně pod kontrolou a první zkoušku si tak může úspěšně odškrtnout.

Branky a nahrávky: 22. Kohút (Kučera), 32. Kučera (Pěnčík, Drtil), 33. Macuh (Vildumetz), 54. Macuh (Vachutka) – 48. Krsek (Paršakov, Nezbeda). Rozhodčí: Klapetek – Kašpar, Markovský. Vyloučení: 2:8. Využití:1:0. Střely na branku: 58:14. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 4:1.

Úvod do zápasu byl pro oba celky lehce ospalý. Kombinace byla nepřesná a ani jedno mužstvo se nedokázalo udržet v útočném pásmu, natož ohrozit brankáře. Tento obrázek však změnila první přesilová hra Draků, ve které sice branka nepadla, ale rozhodně jejich hru pozvedla o úroveň výš. Už po skončení první početní výhody byl znát velký rozdíl mezi oběma týmy. Gólman hostí Denis Vacek, ale žádnou branku nepřipustil.

Do prostřední části šumperští hokejisté vletěli doslova po hlavě. Po necelé minutě a půl hry se poprvé v dračím dresu prosadil slovenský centr Dávid Kohút a poprvé rozvlnil síť za zády Denise Vacka. Zhruba v polovině zápasu se v útočném pásmu usadila pětka v čele s Lukášem Kučerou a po sérii několika přesných přihrávek padl druhý gól. O minutu později zaváhala obrana Nové Paky potřetí a Rok Macuh zpečetil druhou třetinu gólem na tři nula.

Ve čtyřicáté osmé minutě hosté snížili brankou Filipa Krska. Nakonec ale střídačka pod vedením trenéra Janečka s Majerem žádné drama nedopustila a na konečných čtyři jedna zvyšoval dvougólový Rok Macuh. Po základní hrací době následovalo pětiminutové prodloužení tři na tři, které ovládli domácí hokejisté, poměrem dva nula.

Autor: red., Michal Krobot - DŠ

Fotogalerie

Draci Pars Šumperk vs BK Nová Paka 4:1    zdroj foto: DŠ

Související články

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.