fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Úterý 23. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

23.04.2024 - Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku - Zahalí...

Počasí

23.04.2024 - Úterý

Teplota: 10 / 0 - Zataženo

24.04.2024 - Středa

Teplota: 7 / 4 - obcasny-Déšť

240 650 fitness kotelna

Draci Pars Šumperk vs SC Kolín 5:2

27. února 2021 - 20:28

Zpět na seznam článků

Reportáž ze zápasu

Draci Pars Šumperk vs SC Kolín 5:2

Draci Pars Šumperk vs SC Kolín zdroj: DŠ

V sobotním utkání 27. února se Draci utkali s kolínskými kozly. Středočeši začali utkání velmi aktivně, otevřeli také skóre zápasu z hole Jankovského. Poté se ale dvakrát prosadil Tadeáš Jaroš. Šumperský nejproduktivnější hráč nejprve srovnal stav utkání, a poté proměnil nařízené trestné střílení a poslal Draky do vedení. To vše se odehrálo v první třetině, druhá perioda byla bezbranková a ve třetí dvacetiminutovce se opět roztrhl pytel s brankami. Kolín zdramatizoval průběh klání. Střelec první branky Středočechů, Jankovský, se prosadil znovu a srovnal stav na 2:2. Naděje kozlů však pár sekund nato zmrazil svou samostatnou akcí Jan Kučera. Čtvrtou a pátou pojišťovací branku poté přidali Jan Bernovský a Jozef Danielčák.

Draci si ke konci sezóny připsali sedmou výhru, která navíc byla velmi vysoká, 5:2.

Branky a nahrávky: 15. Jaroš (Kabelka, Baláž), 19. Jaroš (TS), 47. J. Kučera (Blaško, Kabelka), 50. Bernovský (Tadeáš Král, Krejčiřík), 57. Danielčák (Záruba, Jaroš) – 4. Jankovský (Husa, Z. Král), 46. Jankovský (Kukla, Šafránek). . Rozhodčí: Kašík, Šudoma – Novák, Blažek . Vyloučení: 3:4 . Využití: 0:1. V oslabení: 0:0 . Diváci: 0. Střely na branku: 27:33. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 4:2, 5:2.

Start do zápasu domácí hokejisté lehce prospali. Po podražení Jakuba Horkého se dostal Kolín k přesilové hře a tu po perfektní teči zužitkoval Václav Jankovský. Hosté byli jasně lepší a diktovali tempo hry. V patnácté minutě ale přišel z čista jasna gól Tadeáše Jaroše, jenž nastartoval Draky k lepší hře. Na konci třetiny Šumperk dokázal vyvinout obrovský tlak, který nakonec vyústil až v trestné střílení. Toho se chopil Tadeáš Jaroš a přesnou střelou k tyči dostal Draky do vedení.

Ve druhé části Draci pokračovali v nastaveném tempu z konce předchozí třetiny. První velkou šanci měl na své holi Jan Kučera, který se přiřítil na gólmana hostí úplně osamocen, jenže nezamířil přesně a trefil pouze jeho masku. Od té doby na ledě vládli brankáři. I přestože bylo k vidění několik situací, které doslova volaly po brance, nikdo z hráčů nedokázal vstřelit branku a ve druhé třetině se skóre nehnulo.

V posledním dějství přišlo gólové probuzení domácích. Nejprve sice srovnal stav utkání Václav Jankovský, ale rázem přišla odpověď krásným sólem od Jana Kučery a vedení bylo zpět na straně Draků. V padesáté minutě našel volný kotouč před brankou hostů Jan Bernovský a po jeho rychlé střele šel Šumperk do dvoubrankového vedení. Tento moment definitivně rozhodl osud zápasu. Kolín se ještě snažil o vyrovnání, jenže pár minut před koncem zvýšil na pět dva Jozef Danielčák a bylo hotovo.

Autor: red., Alena Ryšavá, Michal Krobot - redakce Draci

Fotogalerie

Draci Pars Šumperk vs SC Kolín    zdroj: DŠ

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.