fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Úterý 16. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Uni t(r)ips láká k návštěvě zajímavých veřejných míst

16.04.2024 - Uni t(r)ips láká k návštěvě zajímavých veřejných...

Počasí

16.04.2024 - Úterý

Teplota: 12 / 6 - Zataženo

17.04.2024 - Středa

Teplota: 10 / 4 - obcasny-Déšť

240 650 fitness kotelna

Draci hlásí návrat do tréninkového drilu

21. července 2021 - 12:03

Zpět na seznam článků

Šumperskému hokejovému A týmu skončila dovolená

Draci hlásí návrat do tréninkového drilu

Draci Šumperk zdroj foto: FB DŠ

Začátek nového ročníku Chance ligy se nezadržitelně blíží. Draky ale ještě před začátkem sezóny čeká porce osmi přípravných zápasů. A tak se hráči po dvou týdnech zaslouženého odpočinku vrací zpět do práce. K týmu se navíc připojí hned tři nové tváře.

V pondělí 19. července patřilo zahajovacímu projevu trenérské dvojice Janeček -M ajer. Úterky a čtvrtky budou patřit dvoufázovým tréninkům, ve středu a v pátek bude fáze jen jedna.

Na led Draci poprvé vyjedou ve čtvrtek 22. července v odpolední fázi přípravy, další trénink proběhne v pátek ráno. První dvě tréninkové jednotky na ledě budou vyloženě na zapracování. S novým týdnem pak začnou pro hráče galeje, skládající se z tréninku na suchu i na ledě.

Došlo k menším změnám ve složení týmu. Nově se připojil třiadvacetiletý forvard z Komety Brno, Petr Kratochvíl, kterého si šumperští fanoušci mohou pamatovat z loňské sezóny. Dalším útočníkem, jenž rozšířil řady Draků, je rodák ze Slovenska Patrik Oško, který v minulosti hájil barvy Liptovského Mikuláše ve slovenské extralize. Za sebou má také několik startů za slovenskou reprezentaci U17, U18 a U20. Posledním nově příchozím hráčem je mladík z Prostějova, Matěj Křupka. Matěj bude plnit roli třetího brankáře Draků.„Kádr mužstva ale není zdaleka uzavřen,“ prohlásil trenér Martin Janeček. „K jednomu až dvěma hráčům z Vítkovic máme zájem a stále hledáme jednoho zkušenějšího obránce.“

Aktuální složení kádru během přípravy

Brankáři: Martin Holík, Vojtěch Mokry, Matěj Křupka

Obránci: Tomáš Drtil, Tomáš Dajčar, Jakub Řezáč, Štěpán Dudycha, Ludvík Rutar, Martin Pěnčík, Ondřej Hrachovský, Marek Viktorin

Útočníci: Tomáš Vildumetz, Denis Kindl, Lukáš Žálčík, Daniel Vachutka, Rok Macuh, Dávid Kohút, Petr Antoníček, Daniel Spratek, Lukáš Kučera, Jakub Horký, Petr Kratochvíl, Patrik Oško, Adam Scheuter

Autor: red.,Vanessa Vařeková - redakce DŠ

Fotogalerie

Draci Šumperk                       zdroj foto: FB DŠ

Další články z rubriky

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

Mezinárodní soutěž Horských služeb

Mezinárodní soutěž Horských služeb

Jeseníky reprezentovaly tři hlídky

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.