fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Pátek 19. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - Přeháňky-Déšť

240 650 fitness kotelna

Draci odstartují přípravná utkání soubojem s Novou Pakou

28. července 2021 - 19:47

Zpět na seznam článků

Ve čtvrtek 29. července

Draci odstartují přípravná utkání soubojem s Novou Pakou

ilustrační snímek zdroj foto: archiv FB DŠ

Do šumperské Škoda arény se vrací život! Draci v rámci letní přípravy odehrají hned osm utkání. To první je na programu již ve čtvrtek 29. července. Šumperští hokejisté se na domácí půdě utkají s týmem BK Nová Paka, který je účastníkem 2. ligy skupiny Sever. Úvodní buly bude vhozeno v 18.00 hodin. Skvělou zprávou je, že na zápas mohou dorazit také příznivci šumperského hokeje, avšak za dodržení aktuálních bezpečnostních opatření.

BK Nová Paka - loňská sezóna byla pro druholigové týmy snad nejkratší sezónou v historii. Všechny týmy odehrály pouze pár zápasů, které by se daly pomalu spočítat na prstech jedné ruky. Nová Paka stihla odehrát čtyři utkání se ziskem tří bodů, což stačilo na prozatímní 5. místo. Jenomže pak byla sezóna přerušena z důvodu špatné epidemiologické situace a na rozdíl od extraligy a Chance ligy již nebyla dohrána.

Novou Paku čeká letos již třetí sezóna ve druhé lize skupiny Sever. Klub nedávno oznámil trenérskou dvojici pro letošní ročník. Prvním trenérem byl zvolen odchovanec CSKA Moskva a bývalý útočník s bohatými zkušenostmi, Pavel Fedulov, jenž bude rovněž zastávat funkci generálního manažera. Pozici druhého trenéra a zároveň sportovního manažera bude zastávat odchovanec hradeckého hokeje, Aleš Půlpán, kterého si mohou šumperští fanoušci pamatovat ze sezóny 2015/2016, jakožto hráče Draků.

Pokud se chystáte podpořit hráče přímo v místě dějiště, doporučujeme přečíst si aktuální bezpečnostní opatření, které naleznete ZDE

Bez jejich dodržení nemůžete být vpuštěni do Škoda arény.

Autor: red.,Vanessa Vařeková - redakce DŠ

Fotogalerie

ilustrační snímek                              zdroj foto: archiv FB DŠ

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.