fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Pátek 19. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

18.04.2024 - Český pianista Michal Mašek v Zábřehu - Pozvánka na...

Počasí

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - Přeháňky-Déšť

240 650 fitness kotelna

HOKEJ: Informace o vstupném

20. července 2019 - 08:45

Zpět na seznam článků

Ceny vstupného pro nadcházející sezónu

HOKEJ: Informace o vstupném

ilustrační snímek zdroj foto: Draci Šumperk

Je tomu již ve druhé hokejové lize zvykem, že se každým rokem mění systém, počet soupeřů, a tím také zápasů, které týmy odehrají. Letos během základní části Draci odehrají celkem dvacet utkání na domácím ledě. Další tři mohou přidat v předkole playoff, kterému se ovšem chtějí vyhnout. Šest domácích zápasů je potom maximální porce v samotném playoff, které se hraje na tři vítězná utkání. Úplné maximum potom znamenají další dva domácí zápasy ve skupině o postup do Chance ligy. Teoretickým maximem je tak jednatřicet domácích zápasů, které by divák mohl v Šumperku navštívit.

A jako každý rok bylo třeba stanovit výši vstupného:

Přípravná utkání

jednorázové vstupné: 30 korun, jednorázové vstupenky na přípravná utkání lze zakoupit nejdříve hodinu před začátkem utkání, a to na pokladně č. 1 (u parkoviště před hotelem Sport). Majitel vstupenky dává svým zakoupením souhlas s dodržováním návštěvního řádu zimního stadionu. Zároveň je povinen mít vstupenku neustále u sebe. V případě reklamačního konání je potřeba předložit nepoškozenou vstupenku. Vstupenka platí na utkání označené na vstupence, nelze ji použít pro vstup na jiná utkání.

Mistrovská utkání

jednorázové vstupné: základní část 70 korun, předkolo playoff, semifinále playoff 70 korun, finále playoff a skupina o postup 100 korun, děti do 130 cm zdarma, ZTP-P zdarma.  Jednorázové vstupenky na soutěžní utkání lze zakoupit přímo na stadionu, nejdříve hodinu před začátkem mistrovského utkání, a to na pokladnách č. 1 (u parkoviště před hotelem Sport) a pokladně č. 2 (od tribuny fotbalového stadionu). Výjimkou jsou riziková utkání, kde jsou bližší informace o otevření pokladen i dostupnosti vstupenek aktualizovány prostřednictvím oficiálních webových stránek klubu. Majitel vstupenky dává svým zakoupením souhlas s dodržováním návštěvního řádu zimního stadionu. Zároveň je povinen mít vstupenku neustále u sebe. V případě reklamačního konání je potřeba předložit nepoškozenou vstupenku.

Permanentní vstupenka

Permanentní vstupenka na všechna mistrovská utkání klubu: jeden tisíc korun, prodej permanentních vstupenek bude probíhat během přípravných a soutěžních utkání na pokladnách. Celosezónní permanentní vstupenka je platná po celou dobu sezóny, tedy od prvního domácího mistrovského utkání až do posledního, včetně nadstavbových částí, play-off a zápasů o postup do Chance ligy. Zakoupením vstupenky dává divák souhlas s dodržováním návštěvního řádu zimního stadionu. Zároveň je povinen mít vstupenku neustále u sebe. V případě reklamačního konání je potřeba předložit nepoškozenou vstupenku. Permanentní vstupenky lze zakoupit na pokladně zimního stadionu během domácích přípravných a mistrovských zápasů.

Autor: red., Tomáš Ostřanský,

Fotogalerie

ilustrační snímek                     zdroj foto: Draci Šumperk

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.