Zde je místo pro Vaši reklamu
Zde je místo pro Vaši reklamu
Zde je místo pro Vaši reklamu
Sobota 20. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - obcasny-Déšť

21.04.2024 - Neděle

Teplota: 6 / 1 - Zataženo

Zde je místo pro Vaši reklamu

Hlásíme otevřeno!

07. dubna 2020 - 08:24

Zpět na seznam článků

Databáze firem v Zábřehu

Hlásíme otevřeno!

Databáze firem zdroj foto: muz

V souvislosti s rozhodnutím vlády byly v průběhu března uzavřeny obchody a restaurace kromě některých výjimek. Do těchto výjimek se postupně zařazovali i další provozovny.

Na Městský úřad Zábřeh se začalo obracet mnoho místních firem i živnostníků, že i v době nouzového stavu živnost provozují a mají otevřeno. I když například v omezeném rozsahu, formou e-shopu nebo formou výdejního okénka.

Radnice tedy vyhlásila výzvu „Hlásíme ote-vřeno!“ díky které budou mít občané přehled o otevřených obchodech a dostupných služ-bách. „K dnešnímu dni se přihlásilo přes dvacet provozoven, které jsou v abecedním pořadí zobrazeni v databázi na webových stránkách města. Pokud chcete informovat, že je Vaše firma či živnost v provozu, napište nám,“ uvedla mluvčí města a koordinátorka výzvy Lucie Mahdalová. 

Dostat se do této databáze je jednoduché, stačí poslat e-mail na adresu sekretari-at@muzabreh.cz a připsat název firmy, adresu, provozní dobu, případně režim aktuálního provozu a kontakt.

Databáze firem ZDE

Autor: red., L. Mahdalová, zdroj foto: muz

Fotogalerie

Databáze firem       zdroj foto: muz

Související články

Další články z rubriky

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.