Čtvrtek 18. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

VIDEO. Hrad v ohrožení

17.04.2024 - VIDEO. Hrad v ohrožení - Jak si hasiči poradili s...

Počasí

18.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 1 - PoloJasno

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

VIDEO. Kapela Iné Kafe v Šumperku

28. března 2023 - 18:09

Zpět na seznam článků

Dům kultury zve na pařbu při koncertu

Slovenská punk rocková kapela Iné Kafe v pátek 14. dubna poprvé zahraje před šumperským publikem. Pořadatelé slibují strhující show i neobyčejný hudební zážitek.

Prozatím klidný rytmus dramaturgického plánu, který si šumperský kulturák pro letošek připravil, zcela rozčísne rockový nářez slovenské kapely, která se na hudební scéně pohybuje již více než osmadvacet let. Během své dlouhé historie uchvátila československé publikum hity, které zlidověly. A právě tuto paletu punkrockových skladeb poprvé zahrají i v Šumperku. „I letos chceme divákům nabídnout co největší škálu chystaných produkcí. Rockový žánr v našem kraji publikum přitahuje již několik let a zájem o něj nepolevuje. Jsme si jisti tím, že koncert této punkrockové legendy bude pro řadu fanoušků příjemným překvapením,“ uvedl dramaturg domu kultury Ondřej Procházka.

Skupina Iné Kafe známá i díky hitům jako je Ráno, Ružová záhrada nebo Špinavé objatie vystoupí v Šumperku v pátek 14. dubna od 20 hodin.

Autor: red., O. Procházka - DK, zdroj foto: DK

Fotogalerie

 Iné Kafe     zdroj foto: DK

Další články z rubriky

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Také s lákavým titulem - Úča musí pryč

Muž, který tančil v ohni

Muž, který tančil v ohni

Setkání s Josefem Formánkem

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.