fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Čtvrtek 25. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Prvního máje se do Zábřehu sjede celý region

25.04.2024 - Prvního máje se do Zábřehu sjede celý region - K...

Počasí

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 3 - Přeháňky-Déšť

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 13 / 2 - Oblačno

240 650 fitness kotelna

Na Mattoni půl Maraton Olomouc zbývají poslední registrace

08. června 2022 - 18:21

Zpět na seznam článků

Pětihvězdičkový závod se blíží!

Na Mattoni půl Maraton Olomouc zbývají poslední registrace

ilustrační snímek zdroj foto: archiv RunCzech

Série mimopražských běhů RunCzech pokračuje na Hané. Po Karlových Varech a Českých Budějovicích se v sobotu 18. června koná Mattoni 1/2Maraton Olomouc. O jedinečnou atmosféru závodu pyšnícího se pětihvězdičkovým certifikátem Evropské atletiky je tradičně obrovský zájem. „Přípravy na dvanáctý ročník závodu v Olomouci vrcholí. Vše je nachystáno jak na hlavní závod, jehož součástí je také štafeta a 2Run, tak i na oblíbený dm rodinný běh," uvedl manažer RunCzech Igor Murko.

Nejoblíbenější běžecká akce na Moravě. To je Mattoni 1/2Maraton Olomouc. Očekávaná událost znovu probíhá v krásném městě s úžasnou historií. Startuje se v historickém centru na Horním náměstí, kde se běžci mohou kochat radnicí s Olomouckým orlojem nebo Sloupem Nejsvětější Trojice.

O akci, která rozproudí celé město, je po covidem ovlivněných ročnících znovu velký zájem. Také proto, že si závodníci mohou Mattoni 1/2Maraton Olomouc zaběhnout na několik způsobů. „Kromě klasické jednadvacet kilometrů dlouhé trasy je možné si běh rozdělit, ať už v rámci štafety nebo 2Runu. Zapojit se je možné také do oblíbeného dm rodinného běhu. Tříkilometrová trať je ideální pro děti, úplné začátečníky či aktivní seniory. Studenti a učitelé se navíc mohou utkat v běhu o pohár rektora Univerzity Palackého v Olomouci. Zbývají poslední volné registrace. Běžci se mohou hlásit na půlmaraton, do štafety, 2Runu nebo do dm rodinného běhu na stránkách www.runczech.com,“ upřesnil tiskový mluvčí Sašo Belovský.

Autor: red., Sašo Belovski - zdroj foto:RunCzech

Fotogalerie

ilustrační snímek                              zdroj foto: archiv RunCzech

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.