Pátek 26. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Štěpán Rak vystoupí v Šumperku

26.04.2024 - Štěpán Rak vystoupí v Šumperku - Světově uznávaný...

Počasí

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 14 / 1 - PoloJasno

27.04.2024 - Sobota

Teplota: 17 / 6 - SkoroJasno

Ondřej Sokol nabídl první ochutnávku Krásna

25. listopadu 2013 - 08:43

Zpět na seznam článků

Za měsíc už zamíří do kin

Filmová prvotina režiéra a herce Ondřeje Sokola dorazí do kin za dva měsíce, a tak se začínají objevovat první teasery. A už jen podle nich to vypadá na opravdu hodně zajímavý snímek. „Byl bych rád, kdyby diváky tenhle film zaskočil, šokoval, aby si uvědomili, že na život se nedá dívat jen z jednoho úhlu,“ přeje si režisér a zároveň jedna z titulních postav tragikomického snímku Ondřej Sokol.

V jedné z prvních upoutávek se tak například objevila scéna z policejní stanice, kde vyšetřovatele hraje Sokolův kolega z Partičky Michal Suchánek a kde to sám představitel hlavní role schytá od dalšího policisty. Co řekl Michal Suchánek o roli, najdete ZDE

Krásno - z natáčení foto:sumpersko.net

Policie vůbec hraje v téhle černé komedii nemalou úlohu. „Jde tam sice o tragické události, ale tenhle film není o tom, že někdo smutně kouká do kamery,“ říká Sokol, který je kromě režie a ztvárnění hlavní role podepsán spolu s hercem Martinem Fingerem také pod scénářem. Do často neuvěřitelných až bizarních situací se však dostanou i další herci jako Karel Roden, Jana Krausová, David Matásek, Jaroslav Plesl či Ondřej Malý. A malou roli si ve filmu zahrál i devítiletý syn Ondřeje Sokola Adam.

Krásno - z natáčení foto:sumpersko.net

Momentálně štáb pracuje na zvukové stránce snímku, aby mohl být promítnut už koncem prosince ve vybraných městech. Oficiální premiéra proběhne 30. ledna 2014.

Autor: red.,Gábina Vágner

Fotogalerie

Další články z rubriky

Nově objevený obraz mohelnického malíře Toulce

Nově objevený obraz mohelnického malíře Toulce

Vystaví ve věži kostela sv. Bartoloměje

Plumlovská přehrada má šanci na lepší vodu

Plumlovská přehrada má šanci na lepší vodu

Vodohospodáři vezmou sinicím výživu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.