Pátek 26. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Dietos vs Golems

25.04.2024 - Dietos vs Golems - Pozvánka na zápas

Počasí

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 14 / 1 - PoloJasno

27.04.2024 - Sobota

Teplota: 17 / 6 - SkoroJasno

Pacienty šumperské nemocnice navštívili policisté i Mikuláš s družinou

06. prosince 2018 - 08:42

Zpět na seznam článků

Přinesli drobné dárečky a potěšili je

Pacienty šumperské nemocnice navštívili policisté i Mikuláš s družinou

Každý pacient na sociálním úseku dostal svoji vánoční hvězdu – symbol blížících se největších křesťanských svátků foto: NŠ - T. Bulková

V šumperské nemocnici se v posledních dvou dnech dveře doslova netrhnou. V úterý navštívili na sociálním úseku dlouhodobě hospitalizované pacienty šumperští policisté, aby jim předali symbol blížících se svátků – vánoční hvězdy. Ve středu do nemocnice zase dorazil Mikuláš se svoji družinou, aby potěšil nejmenší pacienty.

Příjemné překvapení zažili včera dlouhodobě hospitalizovaní pacienti na sociálním úseku. Přišli je obdarovat šumperští policisté. A to zcela trefným dárkem – vánoční hvězdou, která je symbolem blížících se svátků. Každý pacient dostal svoji vánoční hvězdu a možná ještě větší odměnou pro ně byla skutečnost, že si mohli s někým popovídat a prohodit pár slov.

A nemocnice nezapomněla ani na ty nejmenší. Na dětské oddělení pro změnu dorazil Mikuláš s čertem a andělem, kteří postupně navštívili na jednotlivých pokojích všechny děti. A ačkoliv byly některé z nich hodně překvapené, všechny nakonec ve své paměti vyloudily nějakou pěknou písničku nebo básničku.

Některé děti byly z mikulášské návštěvy hodně překvapené, přesto nakonec v paměti všechny vyloudily nějakou písničku či básničku foto: NŠ - T. Bulková

Za tu pak byly samozřejmě náležitě odměněny v podobě sladkého balíčku. Žádné hospitalizované dítko nezůstalo při obdarování stranou, takže všichni malí pacienti dostali sladkou mikulášskou nadílku. Mikuláš s čertem a andělem navštěvují nejmenší pacienty každý rok díky spolupráci s šumperskou zdravotnickou školou.

Autor: red., H. Hanke

Fotogalerie

Každý pacient na sociálním úseku dostal svoji vánoční hvězdu – symbol blížících se největších křesťanských svátků   foto: NŠ - T. Bulková

Další články z rubriky

Recyklované asfalty i betony

Recyklované asfalty i betony

Stávají se součástí staveb

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.