Zde je místo pro Vaši reklamu
Zde je místo pro Vaši reklamu
Zde je místo pro Vaši reklamu
Sobota 20. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - obcasny-Déšť

21.04.2024 - Neděle

Teplota: 6 / 1 - Zataženo

Zde je místo pro Vaši reklamu

Přívěs traktoru se převrátil na projíždějící vozidlo

09. dubna 2021 - 21:10

Zpět na seznam článků

Dopravní nehoda se neobešla bez zranění

Přívěs traktoru se převrátil na projíždějící vozidlo

DN Hněvotín zdroj foto: HZSOLK

Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahovaly dnes krátce po šestnácté hodině v Hněvotíně u nehody zemědělského stroje s osobním vozidlem.

Traktoru při průjezdu zatáčkou se rozkmital přívěs. „Následně se převrátil na projíždějící osobní vozidlo. Jeho řidič zůstal po nehodě ve vozidle zaklíněn. O jeho vyproštění se postarali hasiči,“ uvedla tisková mluvčí policie Olomouckého kraje Jiřina Vybíhalová.

Profesionální jednotka hasičů ze stanice Olomouc zasahovala u dopravní nehody zemědělského stroje a osobního automobilu. „Na místě jednotka provedla vyproštění zaklíněného řidiče a spolupracovala při jeho ošetření se ZZS OLK,“ uvedl tiskový mluvčí HZS Olomouckého kraje Radek Buryánek.

DN Hněvotín zdroj foto: HZSOLK

Zraněného muže následně záchranáři přepravili k ošetření do nemocnice. „Po vyproštění pacienta z vozidla jsme ho převzali do naší péče. Muž při nehodě utrpěl naštěstí jen lehká zranění a to zejména zhmoždění ramene, drobné oděrky v obličeji a na hlavě. Muž byl při plném vědomí a zachovalé spontánní ventilaci následně, vzhledem k mechanismu úrazu, transportován do FN Olomouc na oddělení urgentního příjmu,“ uvedla tisková mluvčí ZZS OLK Lucie Urbanová.

DN Hněvotín zdroj foto: ZZS OLK

„Při nehodě vznikla škoda za předběžně padesát tisíc korun. Veškeré okolnosti a souvislosti, za nichž k této dopravní nehodě došlo, jsou předmětem dalšího šetření,“ informovala policejní mluvčí.

Autor: red., pis - J. Vybíhalová, R. Buryánek, L. Urbanová, zdroj foto: HZS OLK, ZZS OLK

Fotogalerie

DN Hněvotín                                      zdroj foto: HZSOLK

Další články z rubriky

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.