fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Středa 24. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Záchranáři všech složek umocní svou pomoc veřejnosti

23.04.2024 - Záchranáři všech složek umocní svou pomoc veřejnosti...

Počasí

24.04.2024 - Středa

Teplota: 8 / 4 - obcasny-Déšť

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 2 - Přeháňky-Déšť

240 650 fitness kotelna

První ročník Galaxy Cup "O Šumperský Pohár"

04. prosince 2019 - 08:51

Zpět na seznam článků

Reportáž ze závodu

První ročník Galaxy Cup "O Šumperský Pohár"

Galaxy cup zdroj foto: H. Heckenbergerová

V sobotu 30. listopadu se v tělocvičně Gymnázia Šumperk uskutečnil 1. ročník nepostupové mažoretkové soutěže Galaxy Cup "O šumperský pohár". Pořadatelem byl Taneční a sportovní spolek Galaxie X Šumperk, pod vedením trenérky Kateřiny Reové.

Soutěžilo se celkem v osmatřiceti kategoriích od velkých formací, po sólo baton, mini baton, mini pom, twirling, sólo pom, minimix, duo baton, duo twirling. Soutěže se zúčastnily týmy ze Šumperka, Zábřehu, Postřelmova, Rudy nad Moravou, Olomouce, Hulína, Ostravy, Mohelnice, Kostelan, Přerova, Moravské Třebové, Brna, ale i Slovenska, ve věkové hranici od 5 do 18 let. Na výherce čekaly nejen medaile, ale i poháry a další bohaté odměny.

Galaxy cup zdroj foto: H. Heckenbergerová

Odborná porota ve složení Andrea Štolová, Markéta Liliana Bímová, Natálie Elgnerová a Filip Rösler, měla opravdu nelehký úkol vybrat vítěze každé kategorie.

Galaxy cup zdroj foto: H. Heckenbergerová

Aby byla trošku odlehčena nervozita jednotlivých soutěžících, byla vyhlášena kategorie Miss mažoretka a Miss tanec. Výherkyně obdržely krásné korunky a sladké odměny. Cenu pro trenéra s největším počtem dětí, které se soutěže zúčastnily si odvezla paní Hana Hurtová z DDM Olomouc. Cenu pro nejmladšího účastníka si odnesla Aneta Kalivodová z Tanečního a sportovního spolku Galaxie X a absolutním vítězem se stala Jeřábková Petra z Elité Ostrava.

Šumperský spolek získal v soutěži 24 zlatých, 5 stříbrných a 3 bronzové medaile. Pochvala směřuje také spolku Pegas Sudkov, který taktéž pod vedení Kateřiny Reové, získal zlato.

Galaxy cup zdroj foto: H. Heckenbergerová

Pořadatelé děkují rodičům i všem podporovatelům akce. „Našim přáním a cílem do dalšího roku je, aby se tato soutěž stala každoroční tradicí našeho spolku. Pevně doufáme, že bude přibývat dalších spolků, které se rádi do naší soutěže zapojí,“ uvedla Kateřina Reová.

Autor: red., H. Heckenbergerová, zdroj foto: H. Heckenbergerová

Fotogalerie

Galaxy cup  zdroj foto: H. Heckenbergerová

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.